Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa herečka obeťou násilia: Zneužíval ma Marilyn Manson!

Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood (Zdroj: Netflix)

Americká herečka Evan Rachel Wood obvinila svojho niekdajšieho snúbenca, rockera Marilyna Mansona z krutého zneužívania. Podľa agentúry Reuters to Wood uviedla na Instagrame.

Herečka, ktorá má v súčasnosti 33 rokov, sa začala s teraz 52-ročným Mansonom schádzať v roku 2007 a v roku 2010 sa s ním zasnúbila. Nasledujúci rok sa ale dvojica rozišla.

Wood už skôr vyhlásila, že sa stala obeťou znásilnenia a domáceho násilia, meno útočníka však neprezradila. Dnes prvýkrát uviedla, že ním bol jej skorší partner Manson. "Človek, ktorý ma zneužíval, sa volá Brian Warner, známy tiež ako Marilyn Manson," napísala Wood na Instagrame. "Nadviazal so mnou vzťah, keď som bola ešte tínedžerka, a roky ma strašne zneužíval. Vymýval mi mozog a manipuloval mnou, aby som sa mu podriadila," dodala.


Mohlo by vás zaujímať: Chystá sa návrat Harryho Pottera: Ako bude vyzerať ohlásený seriál?


Mansonovi zástupcovia dnes na žiadosti agentúry Reuters o vyjadrenie nereagovali. Na Instagrame dnes zverejnilo svoje obvinenia namierené proti Mansonovi niekoľko ďalších žien. Sťažujú sa na citové a psychické zneužívanie počas uplynulých desiatich rokov.

Wood vo svojom príspevku uviedla, že "už nechce žiť v strachu z odplaty, ohovárania a vydierania". "Stojím po boku mnohých obetí, ktoré už nechcú ďalej mlčať," podotkla.

Viac o téme: Evan Rachel Wood
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu