Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska sexbomba oslavuje narodeniny: TENTO vek by jej tipoval len málokto!

Alexandra Daddario v seriáli True Detective
Alexandra Daddario v seriáli True Detective (Zdroj: HBO & Warner Bros. Television Distribution)

Alexandra Daddario rozhodne patrí k najkrajším ženám Hollywoodu. Počas svojej plodnej kariéry si zahrala už v troch desiatkach filmov a nič nenasvedčuje tomu, že by plánovala s hereckou brandžou skoncovať.

Alexandra Daddario sa narodila 16. marca 1986 v New Yorku rodičom právnikom. Už od mala chcela byť herečkou, ale svoju prvú televíznu rolu dostala až vo svojich 16 rokoch. Bola obsadená do úlohy Laurie Lewis v seriáli All My Children. V priebehu rokov 2002 a 2003 sa objavila v 43 epizódach a o rok neskôr si zahrala aj v slávnom televíznom projekte Právo a poriadok.

Paris Hilton oslavuje 40-tku: Z dedičstva najprv nemala nič, porno ju vyšvihlo na vrchol

V roku 2005 sa objavila iba v malej úlohe vo filme Sépia a veľryba. O rok neskôr si zahrala tiež v televíznom filme Damages, no pamätať si ju môžu aj fanúšikovia jedného z najlepších seriálov z dielne HBO Sopranovci. Následne jej herecká hviezda začala stúpať, čo jej zaručilo hlavné úlohy vo viacerých hororových i komediálnych filmoch.

V roku 2010 a 2013 sa objavila vo filmovej sérii Percy Jackson, ktorá však po vlažnom prijatí kritiky i divákov ďalšími časťami nepokračovala. Ona však našla v predstaviteľovi hlavnej postavy Logan Lerman lásku, ktorá ale nakoniec dlho nevydržala. Spoluprácu s HBO obnovila pri oceňovanom seriáli True Detective.

Zaujala taktiež vo filme Baywatch a posledy aj vo filme Lost Girls and Love Hotels, v ktorom učiteľka letušiek podľahne v Japonsku netradičným sexuálnym praktikám. Alexandra Daddario taktiež dbá na svoj výzor. Pravidelne cvičí a jej modré oči pravdepodobne dokážu zviesť akéhokoľvek muža. Aj preto je ťažké uveriť, že herečka oslavuje už svoje 35. narodeniny. 

Viac o téme: HerečkaNarodeninyAlexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu