Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z ihriska priamo do filmu: Zlatan Ibrahimovič sa popasuje s odvážnymi Galmi

Asterix a Obelix Zobraziť galériu (2)
Asterix a Obelix (Zdroj: CNC)

Na novú výzvu pred filmovými kamerami sa môže tešiť švédska futbalová hviezda Zlatan Ibrahimovič. Tridsaťdeväťročný útočník AC Miláno bol obsadený do pripravovaného filmu Asterix a Obelix: Middle Kingdom, kde by mal predstavovať jednu z postáv pomenovanú ako Caius Antivirus. Potvrdil to nepriamo aj svojím oznámením na sociálnych sieťach.

O svojom želaní objaviť sa na filmovom plátne hviezdny kanonier prehovoril už počas marcovej účasti na festivale v San Reme, kde si napríklad zaspieval duet s bolonským futbalovým trénerom a kamarátom Sinišom Mihajlovićom. Rovnako tak bol aj súčasťou humorných skečov s komikom Rosariom Fiorellom a televíznym moderátorom Amadeom.


Mohlo by vás zaujímať: Najznámejší filmoví Galovia - Asterix a Obelix. Čo o nich neviete?


Nový film o Asterixovi a Obelixovi režíruje Guillaume Canet a objaví sa v ňom aj hviezdy ako Marion Cotillard alebo Vincent Cassel. Rozpočet snímky by mal dosahovať 60 miliónov eur a na verejnosti sa plánuje predstaviť v roku 2022.

Rodák z Malmö sa tak pri svojom hereckom debute stane tretím slávnym športovcom, ktorý po Michaelovi Schumacherovi a Zinedinovi Zidanovi v tejto filmovej sérii vystúpi. Počas aktuálnej sezóny zatiaľ zaznamenal v AC Miláno 17 gólov a očakáva sa, že by v mal čoskoro uzavrieť s talianskym veľkoklubom aj novú zmluvu. Po návrate do švédskej reprezentácie sa tiež predstaví v lete na majstrovstvách Európy.

Zlatan Ibrahimovič
Zobraziť galériu (2)
Zlatan Ibrahimovič  (Zdroj: SITA/AP/Visar Kryeziu)

Viac o téme: Zlatan Ibrahimovič
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu