Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka zverejnila vtipné ZÁBERY: Takto sme natáčali Wonder Woman! Dostala aj po hlave

(Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Vidieť niečo viac ako len hotový film, to by chcel každý z nás. Tvorcovia i herci nám to umožňujú prostredníctvom nepodarených záberov. O tie sa rozhodla podeliť aj herečka Gal Gadot, ktorá stvárnila Wonder Woman.

Gal Gadot stvárňuje Wonder Woman už niekoľko rokov. Poslednýkrát sa objavila vo filme Wonder Woman 1984, ktorý mal premiéru prednedávnom. Herečka na sociálnej sieti zverejnila nepodarené zábery z natáčania. Dokonca dostala aj po hlave!


Mohlo by vás zaujímať: Nemali to v pláne, no stalo sa: Najväčšia radosť v živote herečiek, takto museli zakrývať tehotenstvo!


Natáčanie s najlepším tímom

Hodnotenie filmu síce najlepšie nebolo, no herci sa počas natáčania evidentne zabavili. "Zaujímalo vás niekedy, ako vyzerá natáčanie s najúžasnejším tímom?" napísala k záberom herečka. Posúďte sami. 

Opäť tehotná

Pred dvoma mesiacmi sa pochválila s radostnejšou novinkou. Gal Gadot sa tretíkrát stane mamou! Herečka oznámila ďalšie tehotenstvo na Instagrame v objatí svojho manžela a dvoch dcér. Všetci ju držali za bruško. Za Yarona Varsana je vydatá necelých 13 rokov. Na odovzdávaní cien si ešte pred dvoma dňami nikto nič nevšimol!

Herečka si tehotenstvo evidentne užíva

"A máme to tu znova," napísala k fotke. Fotku zverejnila 35-ročná herečka len deň potom, čo sa zúčastnila na 78. ročníku udeľovania Zlatých glóbusov, kde sa na pódiu ukázala vo väčších a vzdušných bielych šatách. Na internete to vyvolalo mnoho špekulácií, ktoré takmer okamžite potvrdili. 

Herečka má už dve deti - dcérky Almu a Mayu. Za realitného magnáta je vydatá od roku 2008 a ich vzťah vyzerá byť idylický dodnes. Zaujímavosťou je, že keď čakala druhú dcérku, práve v tom čase natáčala film Wonder Woman. Tvorcovia to vtedy vyriešili tak, že jej tehotenské bruško prekryli svetlozelenými látkami. V postprodukcii potom bruško skryli.

Viac o téme: Wonder WomanGal Gadot
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu