Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenská herečka sa stala mamou: FOTO Silné vyznanie! Toto je náš malý zázrak

(Zdroj: Instagram/Dominika Kavaschová)

Konečne sa dočkala! Herečka Dominika Kavaschová sa stala mamou. S radostnou správou sa podelila na sociálnej sieti Instagram. Pridala k tomu aj silné vyznanie.

Kavaschová tehotenstvo oznámila minulý rok v októbri. Na dieťatko sa spolu so svojím partnerom veľmi tešila. K fotke pripojila aj silný odkaz.


Mohlo by vás zaujímať: Radostná správa: Herečka z Oteckov je tehotná! Čakáme bábo, držte nám palce


Maia, si zázrak!

Herečka sa podelila na sociálnej sieti s prvými pocitmi po pôrode. "Včera som si pár hodín kecala s Pánom Bohom. Bol to dlhý, náročný, nesmierne poučný rozhovor plný emócií, bolesti, strachu, lásky, sily a odvahy," napísala herečka. "Dospeli sme spoločne k tomu, čo je zmyslom života. Neprezradím :)... Ďakujem. Maia, si zázrak. Všetky matky, skláňam sa pred vami. Skláňam sa nad tou neskutočnou silou, ktorú v sebe máte/me," dodala. 

S priateľom a takisto hercom Danielom Fischerom tvorí herečka pár necelý rok a spolu účinkujú aj na doskách Slovenského národného divadla. Ich história však siaha ďalej. Spoznali sa ako študenti na umeleckej škole, cestu k sebe si našli až o pár rokov. Prednedávnom zložil dokonca so svojou kapelou pieseň "Donďa", ako herečku prezývali na vysokej škole. Pieseň napísal ešte v čase, keď boli len kamarátmi. Herečka sa objavila aj v jeho klipe. 

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckovia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu