Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Staronový hollywoodsky párik: Je to oficiálne! Ben Affleck a Jennifer Lopez sú opäť spolu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Chris Pizzello, Jordan Strauss, Invision, Profimedia)

Tak a je to oficiálne. Už pár týždňov sa šušká o tom, že Ben Affleck a Jennifer Lopez tvoria po rokoch opäť pár. Obaja majú za sebou vzťahy, ktoré skrachovali a zdá sa, že si k sebe našli cestu a v týchto ťažkých časoch sa podporili. Ich lásku už viac neskrývajú!

O tom, že sa staronový párik dal opäť dokopy, sa šušká už niekoľko týždňov. Jennifer Lopez sa v apríli rozišla so svojím snúbencom Alexom Rodriguezom, hráčom bejzbalu. Ben Affleck sa rozviedol s herečkou Jennifer Garner po 13-tich rokoch manželstva a odvtedy rieši svoje osobné problémy. 

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (2)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Prvý nástrel

Po rozchode Lopezovej sa vynorili prvé informácie, že sa stretávajú. Poznajú sa dlhé roky a zrejme herečka potrebovala nejakú oporu po nečakanom rozchode. Prvú spoločnú fotografiu zverejnila priateľka Jennifer Lopez Leah Remini, americká herečka a aktivistka, ešte v júni. 

Boom!

Hotový ošiaľ však spôsobila samotná herečka, ktorá oslávila cez víkend 52. narodeniny. Zverejnila fotografie z oslavy na jachte. Na jednej zo série fotografií sa bozkávala s Affleckom. Uvidíme, či im to tentoraz vyjde. 

Obaja majú hviezdnu kariéru, no vo vzťahoch im to nejde. Spoznali sa ešte v roku 2001 a hviezdny pár tvorili dva roky a prebehli aj zásnuby. Svadbu odložili niekoľkokrát najmä kvôli obrovského záujmu médií. Nakoniec sa rozišli. O niekoľko rokov neskôr pár priznal, že za koncom ich vzťahu stoja najmä médiá a obrovský záujem o pár. Boli neustále pod dohľadom a jednoducho to nedali. Snáď to bude po takmer dvadsiatich rokoch jednoduchšie. 

Viac o téme: Ben Affleck Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu