Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doslova Mission Impossible: Hereckej hviezde počas natáčania filmu ukradli auto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP Photo/Andrew Medichini)

Hollywoodskemu hercovi Tomovi Cruisovi pri natáčaní filmu v Británii ukradli auto, ktoré počas pobytu používal, aj s jeho batožinou. Herec v Birminghame pracuje na siedmom dieli série Mission: Impossible. Vozidlo BMW X7 zlodeji odcudzili pomocou inteligentného technického triku priamo pred hotelom, polícia auto našla o niekoľko hodín neskôr, napísal bulvárny denník The Sun.

Zlodeji použili scanner na klonovanie signálu kľúčov od vozidla a s luxusným autom odišli bez toho, aby zobudili podozrenie. Čierna limuzína v cene cez 95.000 libier (110.86 eur) v sebe má zabudované elektronické monitorovacie zariadenie a polícia ho veľmi rýchlo našla. Napriek tomu v ňom už nebola Cruisova batožina, ktorá mala podľa bulvárneho denníka cenu tisícov libier.

Podľa svedkov citovaných listom Sun bol Cruisov osobný strážca, ktorý za auto zodpovedal, v rozpakoch. A samotný herec bol vraj od zlosti bez seba. Cruise už počas svojho pobytu v Británii spôsobil jedno pozdvihnutie. Vrtuľník, ktorým lieta zo svojho dočasného sídla na miesto natáčania, pristál jednej rodine priamo na záhrade. Letisko, kam herec pôvodne mieril, bolo totiž zatvorené a aby neprišiel neskoro na nakrúcanie, jeho tím rodinu požiadal o pomoc. Deti sa potom s hercom vo vrtuľníku preleteli, píše The Sun.

Viac o téme: Tom CruiseMission ImpossibleAuto
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu