Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé TV TIPY, z ktorých si vyberiete: Tešte sa na veľa akcie, dobrodružstva, humoru či romantiky

(Zdroj: Repro foto YouTube/Hock Panda)

Začal sa nám nový týždeň a my vám tradične prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete hlavné na akčné trháky, no na svoje si prídu aj milovníci komédií či romantiky.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Úplní cudzinci

Skupina priateľov sa schádza k pohodovej večeri. Poznajú sa už roky a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu ľahkého podpichovania a nostalgických spomienok na to, čo bolo, keby... keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a zdieľať každú SMS aj každý prichádzajúci hovor. Koľko toho o sebe nesmieme vedieť, aby sme mohli zostať priateľmi, milencami, manželmi, rodičmi...? V priebehu jedného večera sa ukáže, že až príliš mnoho. Aj tí, ktorých poznáme, môžu byť totiž úplní cudzinci.

UTOROK 20:30 Dajto - Alfa

Epické dobrodružstvo sa odohráva počas poslednej doby ľadovej pred 20 000 rokmi. Po nevydarenom love ostáva mladý bojovník zranený, opustený vlastným kmeňom a ponechaný napospas divočine. Cestu mu skríži vlk, taktiež opustený svojou svorkou. Z odvekých nepriateľov sa zrazu musia stať spojenci. Iba tak totiž dokážu v krutej a drsnej divočine prežiť a nájsť cestu domov pred príchodom neľútostnej zimy.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Bournovo ultimátum

Vynoril sa z vĺn Stredozemného mora a nemal najmenšie tušenie, kto je. Vtedy sa zrodil Agent bez minulosti. Postupne začal skladať čriepky do svojej životnej mozaiky, až zistil, že jeho minulosť skrýva rad temných miest, ktorými musí znovu prejsť, pokiaľ chce niečo o sebe zistiť. Tak vznikol Bourneov mýtus. Teraz ale stojí elitný tajný agent Jason Bourne na prahu riešenia vlastnej životnej hádanky a chystá sa vyhlásiť Bourneovo ultimátum.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Oceľová päsť

Strhujúca akčná jazda sa odohráva sa v blízkej budúcnosti, kde slovo box už neznamená krv a pot, ale high-tech robotický šport. Charlie Kenton býval úspešným boxerom, ktorý prišiel o poslednú šancu na titul, keď ring začali ovládať tonu vážiace a dva a pol metra vysoké oceľove roboty. Charlie teraz nič neznamená a je len bezvýznamným trénerom, privyrábajúcim si skladaním robotov zo šrotu, ktorý sotva naškriabe na to, aby sa dostal z jedného ilegálneho zápasu na druhý.

Keď sa Charlie ocitne na samom dne, neochotne spojí sily so svojím malým odcudzeným synom Maxom, aby spolu postavili a vytrénovali robot, schopného prebiť sa z periférnych zápasov do najvyššej ligy - Real Steel. Stávky sú vysoké, pravidlá neexistujú, ale pre Charlieho a Maxa je to posledná šanca na úspech a návrat na výslnie. Podarí sa Charliemu boxerský comeback? 

PIATOK 20:35 TV JOJ - Kráska a zviera

Walt Disney uvádza veľkolepú adaptáciu klasickej animovanej rozprávky Kráska a zviera - pozoruhodný príbeh mladej dievčiny Belle, ktorú vo svojom zámku uväzní obávaný a tajomný Netvor, uvidia diváci v podobne doteraz nevídanej. Bystrá, krásna a nezávislá Elle žije so svojim otcom, samotárskym umelcom Mauriceom, v malebnom mestečku Villeneuve. Pre ostatných obyvateľov však predstavuje tak trochu hádanku, aj pre spôsob, akým neoblomne a so šarmom odmieta vytrvalé návrhy miestneho donchuana Gastona, ktorý má inak všetky miestne dievčatá bezpečne omotané okolo prsta.

Jedného dňa napadne Mauricea cestou na trh svorka vlkov. Zahnaný z cesty narazí v hustom lese na potemnelý, zdanlivo opustený zámok, v ktorom nájde útočisko. Zámok má však svojho desivého pána, ktorý votrelcov nevíta... Belle sa dozvedá o zmiznutí svojho otca a vydáva sa ho hľadať. Zoči voči Netvorovi ponúkne svoju slobodu za prepustenie otca. Uzamknutá vo veži odhaľuje tajomstvá zlovestného zámku. Napriek strachu sa spriatelí so zakliatym zámockým služobníctvom a postupne si začne uvedomovať, že za desivým výzorom Netvora sa môže skrývať aj niečo iné...

SOBOTA  20:30 Dajto - Útek z väzenia

Ray Breslin sa živí ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá slabé miesta v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom na základe jeho analýz odstraňované a zdokonaľované. Teraz ho čaká nová zákazka. Keď Raya dovezú na miesto, zisťuje, že väzenský komplex, v ktorom sa tentoraz ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc. Tie Ray pred časom vydal knižne a ako sa ukazuje, pre tyranského riaditeľa tohto "nápravno- výchovného zariadenia" sa jeho manuál stal doslova bibliou. Ray sa tak ocitá vo svojej vlastnej dokonalej pasci.

Nikto navyše nevie o tom, že by bol niečo iné ako radový väzeň, takže priepustka na slobodu po dobre odvedenej práci akosi chýba... Po obvyklých počiatočných nezhodách sa Rayovým parťákom v novom "domove" stáva miestny väzenský boss - Emil Rottmayer, ktorý si tu odpykáva trest za kyber-terorizmus. Ani jemu sa vo väzení nepáči. Ale kto iný, než títo dvaja chlapíci by sa mali dostať cez Rayove bezchybné zabezpečovacie systémy a celú armádu dozorcov pod vedením fanatického riaditeľa? A je to, že sa obaja ocitli v tejto bezvýchodiskovej situácii, naozaj len nedorozumenie a zhoda náhod alebo niečí starostlivo premyslený plán?

NEDEĽA 20:30 Doma - Život je raz taký

Romantická komédia je o Holly Berensonovej - úspešnej podnikateľke v cateringu a Ericovi Messerovi, ktorý je nádejným režisérom športového kanála. Po katastrofálnom prvom rande majú spoločnú len jedinú vec - nenávisť k tomu druhému a lásku pre ich spoločné krsniatko Sophie. Keď sa ale zrazu stanú tým jediným, čo Sophie na celom svete má, musia odložiť rozdiely bokom. Počas manévrovania medzi kariérou a spoločenským životom musia nájsť aj spoločnú reč, keď žijú pod jednou strechou.

Viac o téme: Bournovo ultimátumKráska a zvieraÚtek z väzeniaTv tipyÚplní cudzinciAlfa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu