Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tomu sa povie oslava: VIDEO Herečke horeli vlasy! Neuveríte, čo napísal jej manžel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Jordan Strauss/Invision)

Keď sfukujete sviečky, treba si dávať pozor. Ak máte dlhé vlasy, tak ešte viac. Svoje by o tom vedela povedať herečka a speváčka Nicole Richie. Počas oslavy svojich 40. narodenín sfukovala sviečky na torte, keď v tom jej začali horieť vlasy...

Tak toto by asi nechcel zažiť nikto. Herečka a speváčka Nicole Richie oslávila 21. septembra jubileum. Oslavy narodenín sa zúčastnilo mnoho jej známych a, samozrejme, nechýbala ani torta. Nikto však nečakal, čo sa stane...

Vlasy v plameňoch

Pri sfukovaní sviečok sa herečka nahla nad tortu, no vlasy si nepridržala a nemala ich ani v gumičke. To si vybralo svoju daň. V tom momente je totiž začali veľmi rýchlo horieť. "Takže... 40 je zatiaľ...," napísala herečka ku krátkemu videu na Instagrame a pridala emotikon plameňa. 

Manžel si z nej vystrelil

Zdá sa, že všetko nakoniec dobre dopadlo, inak by si to zrejme nedávala na sociálnu sieť. Medzi komentármi sa objavili gratulácie k narodeninám, priania a niektorí mali aj obavy, čo však mnohých pobavilo, bol komentár jej manžela speváka skupiny Good Charlotte Joela Maddena. 

Tomu sa povie oslava:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Nicole Richie)

K fotke napísal "that´s hot", čo v preklade znamená to je sexi, ale aj to je horúce, čím sarkasticky poukázal na to, čo sa jeho žene stalo. Humor je v živote dôležitý a vystreliť si sám zo seba, ale aj z blízkych nie je na škodu. Herečka je určite rada, že to skončilo ako neškodná príhoda, z ktorej sa s manželom môžu smiať aj naďalej. 

Viac o téme: Nicole Richie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu