Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezdu tínedžerských filmov zničili závislosti a psychické problémy: FOTO Dnes by ste ju nespoznali

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Sayles, Instagram/amanda bynes)

Bola slávna a svet jej takmer ležal pri nohách. Americká herečka Amanda Bynes to mohla dotiahnuť ďaleko, no osobné problémy všetko zmenili, až nakoniec prišla o svojprávnosť. Hviezdu obľúbených tínedžerských filmov by ste dnes len ťažko spoznali.

Americká herečka Amanda Bynes bola jednou z najobľúbenejších detských hviezd Hollywoodu. Hrala v tíndžerských filmoch ako  Čo to dievča chce (2003), Stroskotaná láska (2005), Ona je on (2006), Snehulienka to má v paži (2007) či Ľahko ju zbaliť (2010). Diváci ju milovali a mohla to dotiahnuť ďaleko. Prekazili to však problémy duševného zdravia a užívanie návykových látok, ako boli alkohol, drogy ale aj lieky. Kvôli tomu bola v roku 2013 hospitalizovaná a zbavená svojprávnosti. 

Amanda Bynes v čase svojej najväčšej slávy (Zdroj: TASR/AP Photo/Bebeto Matthews)
Zobraziť galériu (3)
Amanda Bynes v čase svojej najväčšej slávy (Zdroj: TASR/AP Photo/Bebeto Matthews)  (Zdroj: TASR/AP Photo/Bebeto Matthews)

V roku 2018 sa ospravedlnila za svoje prestrelky a výmysly a že vďaka rodičom je už štyri roky triezva. Vo februári 2020 Bynes vysvetlila situáciu svojim sledovateľom na Instagrame so žiadosťou o ich podporu a tvrdila, že už nemá pocit, že by potrebovala poručníka. Tento mesiac však sudca rozhodol, že Amanda by mala zostať pod ochranou súdu najmenej ďalší rok a pol. Jej matka Lynn Organ predložila v júli správu o jej stave a po preskúmaní podania sudca rozhodol o predĺžení potreby poručníka do 8. marca 2023.

Amanda Bynes dnes, stratila svoju iskru a sexepíl. Spoznali by ste ju len ťažko (Zdroj: Instagram/Amanda Bynes)
Zobraziť galériu (3)
Amanda Bynes dnes, stratila svoju iskru a sexepíl. Spoznali by ste ju len ťažko (Zdroj: Instagram/Amanda Bynes)  (Zdroj: Instagram/Amanda bynes)

V súčasnosti sa drží viacmenej v ústraní a mimo centra pozornosti a venuje sa iným veciam, napríklad dizajnérskej kariére, z ktorého odboru má aj bakalársky titul. Aktuálne je zasnúbená s Paulom Michaelom, s ktorým sa Amanda mala zoznámiť na stretnutí anonymných alkoholikov. Rozhodnutie o svadbe však kvôli zbavenej svoprávnosti spraviť sama nemôže a povoliť jej to musia jej rodičia. 

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu