Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženy z rodu Gilmorovcov uzreli svetlo sveta pred 21 rokmi: TOTO je seriálový Luke... Spoznali by ste ho?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia)

Ženy z rodu Gilmorovcov... Prihláste sa tí, ktorí tento seriál nepoznajú. Seriál, ktorí nám niekoľko rokov spríjemňoval voľné chvíle, sa po ôsmich rokoch dočkal štyroch ďalších dielov. Neoddeliteľnou súčasťou seriálu bol aj Luke Danes, ktorý bol istý čas osudovým mužom Lorelai. Takto dnes vyzerá. Čo hovoríte?

Scott Patterson alias Luke Danes bol súčasťou seriálu všetkých sedem sérií a neskôr aj štyroch dodatkových dielov. Pri príležitosti toho, že Ženy z rodu Gilmorovcov premiérovali pred 21 rokmi, zverejnil na Twitteri krátky, ale výstižný príspevok. Spoznali by ste ho?

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (2)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Toto je seriálový Luke... spoznali by ste ho?

"Dnes pred 21 rokmi bol svet "zgilmorovaný". Vďaka a nemáte za čo," znel krátky príspevok. A naozaj mnohí z nás dodnes ďakujú. Spoznali by ste ho? Síce už má svoj vek, no stále vyzerá skvelo! Patterson má dnes 63 rokov, je ženatý a má jedno dieťa.

V minulosti sa venoval bejzbalu a aj keď si zahral vo viacerých filmoch či seriáloch, navždy si ho budeme pamätať ako svojského Lukea. V hlavných úlohách sa predstavili Lauren Graham ako Lorelai Gilmore a Alexis Bledel ako jej dcéra Rory. 

S Lukeom má však niečo spoločné. V seriáli šéfoval obľúbenej malej reštaurácii a ďaleko od toho nemá ani v skutočnom živote. V roku 2017 totiž Patterson založil  kávovú spoločnosť Big Mug Coffee od Scotty P. Tento rok rozbehol spoluprácu s I Heart Radio na spustení podcastu "I Am All In", ktorý venoval fanúšikom seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov.

Medzi hosťami boli viaceré postavy zo seriálu ako napríklad Sean Gunn (Kirk Gleason), Yanic Truesdale (Michel Gerard), Sally Struthers (Babette Dell), Keiko Agena (Lane Kim), Grant Lee Phillips (Troubadour), Rose Abdoo (Gypsy) a mnoho ďalších.

Viac o téme: Ženy z rodu GilmorovcovAlexis BledelScott Patterson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu