Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Takéto prekvapenie nečakali: Dvaja Briti si nemohli v Prahe kúpiť kávu... Veď to bol slávny herec!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP Photo/Jacques Brinon)

Toto nikto nečakal... Keď si minulý týždeň v Prahe objednávali dvaja starší cudzinci kávu, nikto si nevšimol nič zvláštne. Medzi nimi však bol obľúbený 73-ročný oscarový herec Jeremy Irons a kvôli zákonu schválnosti si odišli sadnúť naprázdno. Českí bratia to však nenechali tak a to ho ani nespoznali.

Tomu sa povie byť v správnom čase na správnom mieste. Minulý týždeň si počas víkendu šiel sadnúť manželský pár na kávu do pražského podniku Písecká brána na Hradčanoch. Bolo by to popoludnie ako každé iné, keby tam v tej chvíli neprišli dvaja postarší cudzinci, ktorí si chceli dať cappuccino, ale pretože nefungoval terminál a oni nemali hotovosť, odišli naprázdno k jednému z vonkajších stolov a rozprávali sa.

Mužovi to nedalo a kúpil im dve kávy a zaniesol. "Smutný britský pár. Chcel si dať dve cappuccina, ale v kaviarni nešiel terminál. A môj muž? Zdvihol sa, došiel k baru, vrátil sa s dvoma šálkami a so slovom 'gift' ich postavil na stolík pred okúzlenú dvojicu,“ podelila sa s historkou manželka na Twitteri, pričom neskôr pod tweet dodala, že išlo o známeho oscarového herca. "Dodatok. Ten pán je Jeremy Irons. Nám prišli len ako milí starčekovia. Ja som si hneď hovorila, že pán vyzerá ako Irons, ale teraz k nim prišiel iný pán, spýtal sa ho a starček odpovedal, že je. Totálne boží chvíľka," napísala. 

Na udalosť neskôr zareagoval aj majiteľ kaviarne a s poďakovaním českého "gentlemana" pozval aj s doprovom na ich "lahodnú kávu čo hrdlo ráčí". "Samozrejme na nás," napísala kaviareň na sociálnej sieti. Neskôr kaviareň na reakcie verejnosti, že pochybila obsluha, vysvetlila, že britská dvojica bola len zdvorilo požiadaná, aby chvíľu počkala, než reštartujú kvôli výpadku platobný terminál a tak aj urobila "vonku na slniečku". Nech tomu bolo akokoľvek, bola to poriadna zhoda náhod, čo poviete?

(Zdroj: Facebook/Písecká brána)
Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Písecká brána)

Jeremy Irons je britský herec, ktorý získal v roku 1990 Oscara za najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe vo filme Zvrat šťasteny. Je známy predovšetkým rolami starších milencov, záporákov alebo aj veľkých románových hrdinov. Zahral si napríklad v Smrtonosnej pasci 3, Lolite, Božskej Júlii, ďalej vo filmoch Kráľovstvo nebeské či Muž so železnou maskou. 

Viac o téme: Jeremy Irons
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu