Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda Sexu v meste spomína na brata: Spáchal samovraždu! Chýbaš nám každý deň, zlomilo ma to

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia)

Už sú to celé tri roky, odkedy našli brata herečky Kim Cattrall mŕtveho. O príčine smrti sa dlho nevedelo, podľa polície nebolo na jeho úmrtí nič zvláštne. Rodina prosila o rešpektovanie súkromia. O pár mesiacov však herečka otvorene porozprávala o tom, že Christopher trpel depresiami a spáchal samovraždu.

Fanúšikom oznámila tragickú správu o jeho smrti na Instagrame. Christophera Cattralla (55) v jeho vidieckom sídle v Blackfalds. Polícia vtedy podrobnosti o jeho smrti nezverejnila. Neuviedli ani kedy a kde presne jeho telo našli.


Mohlo by vás zaujímať: Ostrá roztržka medzi hviezdami Sexu v meste: VIDEO Nie si moja priateľka, nepotrebujem tvoj súcit!


Obrovské nešťastie

"Je to obrovské nešťastie, že ja a moja rodina musíme oznámiť nečakanú smrť nášho syna a brata Chrisa Cattralla," napísala pred troma rokmi herečka. "V tomto čase vás prosíme, aby ste zachovali naše súkromie, no ďakujeme všetkým na sociálnych médiách, ktorí sa v tomto ťažkom čase s nami podelilo o lásku a podporu."

Hviezda Sexu v meste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia)

Chýbaš nám každý deň

Tento týždeň by jej brat oslávil 59. narodeniny. "Dnes by mal môj malý braček Chris 59 rokov. Veľa šťastia k narodeninám, sladký "Topher". Chýbaš nám dnes aj každý deň. RIP," napísala a dodala hashtag prevencia pred samovraždou. O bratových problémoch sa rozhovorila ešte v roku 2019 pre Daily Mail

Už nikdy nebudem rovnaká

Priznala, že v sebe nosí obrovský smútok. "Som teraz iná a už nikdy nebudem rovnaká," povedala herečka. "Nikto vás na to nedokáže pripraviť. Trpel depresiami, ale depresie sú veľmi kuriózne. Môže byť doslova nemožné ich u niekoho detegovať, ak ten niekto naozaj nechce, aby ste o tom vedeli," povedala. "My ako rodina sme to nevedeli. Ak niekto z vašej rodiny spácha samovraždu, vždy je tu vo vzduchu visia otázky "čo keby som, čo keby som to urobil, čo keby som..." a neustále vás naháňajú," zdôverila sa herečka. 

"Musíte sa naučiť žiť s tými nekonečnými otázkami, s nekonečnou vinou, s nekonečnou každodennou frustráciou, pretože sa ocitnete v novej realite a nemôžete robiť nič, aby ste to zmenili," uviedla. "Zlomí vás to. Je to ťažké," povedala herečka s tým, že je to dlhý proces pre všetkých, počas ktorého sa musíte dať dokopy. "Máte horší deň, máte lepší deň a potom sa to vráti a takto to pokračuje," vysvetlila ťažké chvíle v živote. 

Na margo smrti brata uviedla, že v roku 2012 prišla o otca, ktorý podľa Alzheimerovej chorobe. Na to bola intelektuálne pripravená. "Veľmi trpel tým, v akom bol stave. Pre neho to bolo oslobodenie z tohto stavu. Emočne vás však na to nikdy nebudete pripravení," priznala herečka s tým, že vtedy trpela nespavosťou. Stratiť otca a brata predčasne, nikdy ich už nevidieť ani nepočuť ich hlas je pre herečku veľmi ťažké. 

Nezvestný bol niekoľko dní

Herečkin 55-ročný brat bol nezvestný od 30. januára 2018. Ešte v ten víkend zverejnila herečka príspevok, v ktorom oznámila, že jej brat je nezvestný. "Chris je nezvestný od utorka 30. januára. Jeho dom v Lacombe (Alberta, Kanada) bol odomknutý a jeho telefón, kľúče a peňaženka boli na stole. Toto sa mu nepodobá. Nikdy by svoj dom nenechal odomknutý bez toho, aby si tie veci vzal, či nechal samých jeho sedem psov," napísala herečka. Uviedla jeho vek, výšku, váhu a ostatné poznávacie znaky, podľa ktorých ho ľudia mohli spoznať. Miestna polícia neskôr potvrdila jeho smrť. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu