Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chlapec z bláznivej komédie s Mr. Beanom po 15 rokoch: FOTO Takto vyzerá... Nespoznali by ste ho!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube/Classic Mr Bean)

Prešlo už 15 rokov! Vo filmovej komédii Prázdniny pána Beana z roku 2006 mal vtedy anglický herec Maxim Baldry iba 11 rokov. Baldry odvtedy prešiel obrovskou premenou a pravdepodobne by ste ho dnes nespoznali.

Anglický herec Maxim Baldry, ktorý v bláznivej komédii Prázdniny pána Beana stvárnil ruského chlapca Stepana, ktorý kvôli Mr. Beanovi nenastúpi na vlak za otcom, má už 26 rokov. Vo filme sa Mr. Bean rozhodol chlapca vziať so sebou a dostať ho do Cannes za otcom, režisérom Emilom Dučavskému, za každú cenu. Pohodová cesta sa však ako vždy v prípade Mr. Beana zmenila na sériu zmätkov, nehôd a katastrof.

Maxim Baldry ako ruský chlapec Stepan vo filme (Zdroj: Repro foto YouTube/Classic Mr Bean)
Zobraziť galériu (2)
Maxim Baldry ako ruský chlapec Stepan vo filme (Zdroj: Repro foto YouTube/Classic Mr Bean)  (Zdroj: Repro foto YouTube/Classic Mr Bean)

To sa písal rok 2006 a dnes, po 15 rokoch od premiéry filmu, je už Baldry dávno dospelý. Na rozdiel od niektorých detských hercov však Maxim neupadol do zabudnutia a vybudoval si úspešnú hereckú kariéru. Nedávno stvárnil utečenca Viktora Goraya v uznávanej dráme BBC Roky a roky (Years and Years, 2019). Max sa tento rok objaví vo viacsezónnom televíznom seriáli založenom na románe Pán prsteňov, kde stvárni veľmi žiadanú rolu Isildura.

Viac o téme: Prázdniny pána BeanaMaxim Baldry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu