Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Depp vs. Heard: Aquaman je minulosť! Kompromitujúce VIDEO, čudný dar a... kvôli TOMUTO sa na ňu už nikdy nepozrie

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Brendan Smialowski)

Súd medzi Johnnym Deppom a Amber Heard pokračuje po týždni pauzy. Na povrch vychádzajú ďalšie šokujúce informácie. Tentokrát je na lavici svedkov herečka. Tá potvrdila informáciu, že spoločnosť Warner Bros. výrazne oklieštila jej úlohu v Aquamanovi.

To však nebola jediná informácia, ktorá bola na súde zverejnená. Riešilo sa aj to, prečo sa Depp na svoju exmanželku ani raz nepozrel, zverejnilo sa kompromitujúce video, ale aj zvláštny darček, ktorý Heard darovala Deppovi už v čase, keď ju mal údajne týrať. Na jednej z nahrávok povedala, že Deppovi nebude nikto veriť, že je obeťou násilia.


Drsný SPOR Deppa a jeho exmanželky: Nechutné detaily... vys*ala sa na moju stranu postele! Týrali sa navzájom


Petícia a prvé informácie

Amber Heard sedí od pondelka na lavici svedkov, keďže proces po vyše týždni opäť pokračuje. Ona sama už vypovedala a teraz čelí výsluchu Deppových kandidátov. Herečka potvrdila, že v pokračovaní DC filmu Aquaman síce hrá, no jej úloha bola významne oklieštená. O jej zotrvaní v Aquamanovi sa diskutovalo už dlhšie. 

Dokonca na internete koluje aj petícia, ktorú podpísalo už viac ako štyri milióny Deppových fanúšikov. Tvorcovia však uviedli, že na túto požiadavku reagovať nebudú. "Nemyslím si, že niekedy zareagujeme na, úprimne, čistý tlak fanúšikov,“ povedal producent snímky Peter Safran. 

10 minút v Aquamanovi

Heard tvrdí, že spoločnosť Warner Bros. ju nechcela do pokračovania zahrnúť kvôli kontroverznému rozvodu s Deppom. Herečka podľa jej slov aktívne plánovala natáčanie pokračovania, kým ju právny tím Johnnyho Deppa neoznačil za klamárku. "V tom bode sa komunikácia o pokračovaní zastavila," uviedla. 

Prvý Aquaman jej zarobil milión dolárov, za pokračovanie mala dostať dvakrát toľko. Jej úloha vo filme však bola veľmi zredukovaná. Spoločnosť DC o tom informovala už 16. mája s tým, že sa vo filme objaví 10 minút. Tieto informácie sa však sporadicky objavovali už od začiatku roka. "Dostal som scenár a potom nové verzie scenára, ktoré odstránili scény, ktoré obsahovali akciu, ktoré zobrazovali moju postavu a inú postavu," uviedla herečka s tým, že nechce prezradiť nejaký spoiler. "Dve postavy spolu bojovali a v podstate vzali príliš veľa z mojej úlohy,“ povedala. Nie je však jasné, či sa vo filme vôbec objaví. Objavili sa totiž informácie, že Warner Bros. ju chce vystrihnúť úplne.

Depp vs. Heard: Aquaman
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Brendan Smialowski)

Kompromitujúce video... s Jamesom Francom po 11-ej večer v Penthouse

Ďalšou ranou pod pás bolo pre herečku kompromitujúce video s hercom Jamesom Francom. Vidno na ňom ako herečka nastúpila do výťahu, aby zišla dole a herca vyzdvihla. Spolu potom nastúpili do výťahu, ktorý ich vyviezol do jej Penthousu. Bolo po jedenástej večer a herci vyzerali byť mierne podgurážení a nechýbala ani náklonnosť. Herečka priznala, že sú to oni. Dokonca predtým vymenila zámky. "Aj preto ste sa cítili komfortne, keď ste ho k sebe pozvali, pani Heardová?" pýtala sa Deppova právnička.

Herečka uviedla, že si nepamätá, kedy k nej Franco prišiel. Bolo to v roku 2016 v čase, keď bola vydatá za Deppa, no bola to noc predtým, ako podala žiadosť o rozvod. Videozáznamom jej osviežili pamäť. V tom čase bol Depp mimo mesta. "Ja neviem, čo som vlastne o jeho rozvrhu v tom čase vedela," uviedla herečka. V tom čase žiadala súd o zákaz priblíženia kvôli domácemu násiliu. Na všetky otázky uviedla, že si nie je istá, čo v tom čase o jeho rozvrhu vedela.

Ešte predtým totiž na pojednávaní hovorila o tom, ako Depp na Franca žiarlil a ako ju počas letu v roku 2014 napadol potom, čo ju obvinil z pomeru s Francom. "Nenávidel ho," uviedla herečka s tým, že ju mal v lietadle kopnúť do chrbta, pričom spadla na podlahu. Spoločne hrali v dvoch filmoch - Pineapple Express a The Adderall Diaries. Depp útok poprel, no potvrdil, že mal podozrenie o jej pomere. 

Zvláštny dar - nôž násilníkovi?

Počas krížového výsluchu predložili Deppovi právnici ďalší dôkaz. Tentokrát išlo o darček, ktorý dala Deppovi počas prvých dní ich vzťahu. Išlo o veľký nôž, ktorý následne ukázali porotcom. Deppova právnička sa herečky potom spýtala, prečo dávala svojmu manželovi nôž, keď ju už mal v tom čase údajne týrať. 

Heardová totiž tvrdila, že zneužívanie začalo na začiatku ich vzťahu v roku 2011 predtým, ako došlo v roku 2012 k prestávke. "To je ten nôž, ktorý ste dali mužovi, ktorý vás týral?" spýtala sa právnička. "Nebála som sa, žeby ma bodol," odpovedala.

Depp vs. Heard: Aquaman
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Brendan Smialowski)

Právny tím pána Deppa sa psychologičky Dr. Dawna Hughesovej predtým pýtal, či by niekto, kto sa „bál o svoj život“, daroval toto svojmu partnerovi. Lekárka súdu povedala, že existuje kontext a verila, že pani Heardová kúpila nôž ako láskavý darček. "Frazeológia je taká, že pán Depp jej povedal, že jediným východiskom z tohto vzťahu je smrť," povedal Hughesová.

Depp sa exmanželke nepozrie do očí... Toto je jeho dôvod! Verzie sa rôznia

Počas procesu si médiá i právnici všimli jednu zvláštnu vec. Počas celého súdu sa svojej exmanželke ani raz nepozrel do očí. Herec má na to pádny dôvod, no svoju verziu má aj herečka. Heardovej sa Deppova právnička spýtala, či je to skutočne tak a do očí sa jej nepozrel. "Nie, nepozrel, aspoň som si to nevšimla," odpovedala. "Vy ste sa na neho pozreli viackrát, však?" spýtala sa právnička. 

"Áno, pozrela," odpovedala. "Vy viete presne, prečo sa na vás pán Depp nepozrel, však?" pokračovala právnička. "Sľúbil vám, že už sa vám nikdy nepozrie do očí, je to pravda?" S Deppom sa mala údajne stretnúť v júli 2016, dva mesiace potom, čo prvýkrát požiadala o dočasný zákaz priblíženia. Podľa ich bývalého agenta sa s ním chcela dať opäť dokopy. Herečka to poprela.

Depp so svojou právničkou
Zobraziť galériu (5)
Depp so svojou právničkou  (Zdroj: SITA/AP/Brendan Smialowski)

"Chcela som zmierniť animozitu, nenávisť medzi nami. Chcela som sa takto zmieriť," uviedla a súd následne prehral záznam zo stretnutia. "Nemusíme sa už nikdy vidieť. Už nikdy znova neuvidíš moje oči," povedal Depp na nahrávke a svoj sľub dodržal. "Nepozrie sa na vás, však, pani Heardová?" spýtala sa právnička. "Nemôže," odpovedala herečka. "Je vinný, vie, že klame, prečo by sa mi inak nevedel pozrieť do očí?" odpovedala herečka na jednu z otázok, prečo sa na ňu nepozrel. "Prežila som toho muža, som tu a som schopná pozrieť sa mu do očí." Heardová hovorila aj o dvoch incidentoch, pri jednom jej mal údajne zlomiť nos v roku 2014. Na druhý deň ju však odfotili bez zranenia.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu