Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmenil sexi Aquaman povolanie? Ľudia v lietadle boli v šoku! Pre Momou je to splnený sen, DÔVOD vás prekvapí

(Zdroj: TASR/AP/Vianney Le Caer/Invision)

Sexi fešák, ktorého poznáme z Hry o tróny či ako Aquamana, poriadne prekvapil svojich fanúšikov. Na jednom z letov Havajských aeroliniek si totiž vyskúšal úlohu stewarda a ľuďom roznášal nápoje. Nebola to však len taká náhoda.

Obliekol sa ako steward a v uličke ľuďom roznášal nápoje. Jason Momoa pasažierov jedného z letov poriadne prekvapil. Všetci okmažite vytiahli mobily a ich videá sa stali hitom internetu. Všetko však bolo dohodnuté v aerolinkami, prostredníctvom ktorých totiž herec propagoval svoj nový nápoj. 

Je to splnený sen

Herec je totiž zakladateľom ekofirma Mananalu, ktorá sa nedávno dala dokopy s Havajskými aerolinkami a počas ich letov bude distribuovať udržateľná pitná voda. Práve preto sa pridal k posádke letu a na chvíľu sa ocitol v úlohe stewarda. "Ďakujem Havajských aerolinkám za to, že mne a môjmu môjmu tímu umožnili zachytiť tento výnimočný okamih. Je to splnený sen," napísal herec na Instagrame. 

"Môj nápad vytvoriť vodu Mananalu mi napadol počas letu. Som vďačný za vašu podporu a je pre mňa cťou, že Hawaiian Airlines je prvou leteckou spoločnosťou, ktorá spolupracuje s Mananalu. Sme na misii skoncovať s jednorazovými plastmi," napísal herec. 

Momoa sa snaží, aby bolo vo svete menej plastov. "Vypite jednu, jednu odoberte – za každú predanú fľašu Mananalu odstránime z oceánu jednu plastovú fľašu. Tento rok sme z oceánu odstránili 3 MILIÓNY plastových fliaš. Neprestávajte robiť vlny, aby ste zachránili našu krásnu planétu. Aloha," dodal. Zaujímavosťou je, že len z Los Angeles späť do jeho rodného mesta Honolulu sa konal v deň jeho 43. narodenín. 

Viac o téme: Jason MomoaAquaman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu