Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi herečka PREKVAPILA: Ukázala bruško! Fotografi však strašia ju aj deti... FOTO poriadne s nimi vypiekla

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/Blake Lively)

Čo sa prekvapení týka, jeden z najsexi párov Hollywoodu skutočne vie, ako na to. Blake Lively sa totiž nenechala zahanbiť ani tentoraz. Už štvrtýkrát nakráčala na oficiálnu akciu s bruškom, čím herečka a manželka Ryana Reynoldsa oznámila, že je znova tehotná.

Nie je žiadnym tajomstvom, že vždy túžili po veľkej rodine, a tá sa im opäť rozrastie. Jeden z najkrajších párov Hollywoodu je už štvrtýkrát v očakávaní. O tom, že je herečka tehotná samozrejme doteraz mlčali a prekvapila až teraz s už jasne rastúcim bruškom. 

Štvrté dieťa na ceste!

Lively sa vo štvrtok 15. septembra zúčastnila na 10. výročnom podujatia s názvom "Forbes Power Women's Summit" v New Yorku. S bruškom jej to v minišatách, ako inak, opäť veľmi pristalo. Všetky svoje tri predchádzajúce tehotenstva oznámila podobne. Vždy na nejakej verejnej akcii alebo premiére. V prípade prvého dieťaťa zverejnila fotografiu, ako si drží bruško. Fotil ju jej brat.

Sexi herečka PREKVAPILA: Ukázala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Blake Lively)

S novinármi poriadne vypiekla

Blake Lively neskôr na Instagrame niekoľko svojich tehotenských fotografií. Dôvod bol jednoduchý. Pred domom jej hliadkuje niekoľko dychtivých fotografov, ktorí striehnu na čo i len jeden záber tehotnej herečky. Tá však s nimi poriadne vypiekla, fotky dala na sociálnu sieť a poprosila ich, aby odišli. "Tu sú fotky, na ktorých som tehotná v reálnom živote, takže 11 chlapov čakajúcich pred mojím domom na raritné fotky ma nechá na pokoji," napísala. 

"Vydesíte mňa a moje deti. Všetkým ostatným ďakujem za všetku lásku a úctu a za to, že naďalej nesledujete účty a publikácie, ktoré zdieľajú fotografie detí. Máte proti nim všetku moc. A ďakujem médiám, ktoré majú uctievajú politiku nezverejňovania detských fotografií. Vy všetci robíte ten rozdiel. Veľa lásky! Blake," dodala. 

Rodina je pre nich všetkým

Blake Lively a Ryan Reynolds patria medzi najstabilnejšie páry šoubiznisu a pre mnohých sú veľkou inšpiráciou. Zoznámili sa počas natáčania filmu Green Lantern. Vzali sa v roku 2012 a o dva roky v decembri sa im narodila dcéra James. V septembri 2016 prišla na svet dcéra Inez a v októbri 2019 dcérka Betty. Pohlavie ani ďalšie detaily o štvrtom dieťatku známe niesú. 

Sexi herečka PREKVAPILA: Ukázala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

Obaja sú známi tým, že si svoje súkromie strážia a posledná fotografia z oficiálnej akcie, na ktorej boli s deťmi, pochádza ešte z roku 2016, kedy mali len dve dcérky. Reynolds vtedy slávil hviezdu na chodníku slávy. Paparazzi sa však neustále pokúšajú zachytiť ich. Svojim deťom chcú dopriať čo najnormálnejšie detstvo. Deti sú pre oboch na prvom mieste a Reynolds dokonca nedávno prezradil, že by chcel žiť život obyčajného človeka a bez médií, aby si užil čas, keď sú deti malé. 

Viac o téme: Ryan ReynoldsBlake Lively
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu