Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ženy z rodu Gilmorovcov po 23 rokoch: Stále sú krásne, ale... Čo sú prekliaté?!

Ženy z rodu Gilmorovcov Zobraziť galériu (3)
Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: Warner Bros Television)

LOS ANGELES - Ani pribúdajúce roky im neubrali na šarme! Reč je o herečkách Lauren Graham (55) a Alexis Bledel (41), ktoré sa do sŕdc mnohých vryli ako mama a dcéra zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. Ten mal svoju premiéru v roku 2000 a podľa najnovších informácií je v hre šanca, že by sa mohol opäť nakrúcať. Pozrite sa spolu s nami, ako sa Lorelai a Rory za ten čas (ne)zmenili...

Ženy z rodu Gilmorovcov je úspešný seriál, ktorý sa tešil výraznej diváckej priazni aj v našich končinách. Diváci s nadšením sledovali dianie v mestečku Stars Hollow, kde si nažívala tvrdohlavá Lorelai so svojou inteligentnou dcérou Rory, ktorú mala v mladom veku. Zaujímavé bolo sledovať nielen ich vzťah, ale tiež problémy s láskou, či inými rodinnými príslušníkmi, sklamania a radosti. 

Seriál sa prestal nakrúcať v roku 2006. Je však nepochybne veľa priaznivcov, ktorí by sa potešili jeho pokračovaniu. Zaujímavé je, že túto tému v najnovšom rozhovore pre New Beauty otvorila aj predstaviteľka seriálovej maminy - Lauren Graham. 

„Mám v pláne stretnúť sa s Amy, ktorá je tvorcom tohto seriálu. Je vždy zábavné rozmýšľať a hovoriť o tom,” uviedla na margo toho herečka. „Zvykli to byť predtým len také reči. Avšak teraz vieme, že je to možné. Cítim voči tomuto príbehu zodpovednosť a toľko lásky, že si potrebujem byť istá, že teraz je ten správny čas,” dodala. 

Je zaujímavé sledovať, že pribúdajúce roky obom herečkám neubrali nič z ich šarmu. Avšak podobne, ako aj ich seriálové postavy, poriadne potrápila láska a vzťahové problémy. 

Lauren Graham v minulosti randila napríklad s Matthew Perrym. Od roku 2010 bol jej láskou kolega zo seriálu Parenthood - Peter Krause. V lete tohto roka však vyšlo najavo, že ich vzťah pochovala pandémia. Herečka v tom čase nakrúcala seriál mimo domova a kvôli pandémii boli od seba vlastne päť mesiacov. Keď sa po tejto nútenej pauze vrátila domov, cítila sa tam ako cudzinec. 

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros Television a profimedia.sk)

V septembri tohto roka vyšlo najavo, že vzťah stroskotal aj predstaviteľke seriálovej Rory. Alexis Bledel sa v roku 2014 vydala za kolegu zo seriálu Mad Men - Vincenta Kartheisera. V jeseni 2015 priviedla na svet synčeka. Pred pár mesiacmi vyšlo najavo, že jej manžel podal v lete tohto roka žiadosť o rozvod. 

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros Television a profimedia.sk)

 
Viac o téme: Ženy z rodu GilmorovcovAlexis BledelGilmore girlsLauren Grahm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu