Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlatá baňa princa Pavla Trávnička (72): Vďaka Popelke je na roztrhanie… Kšefty z Nemecka!

Pavel Trávniček má z Popelky zlatú baňu. Zobraziť galériu (2)
Pavel Trávniček má z Popelky zlatú baňu. (Zdroj: Filmové studio Barrandov / DEFA)

PRAHA - Krásneho princa v obľúbenej českej rozprávke Tři oříšky pro Popelku stvárnil herec Pavel Trávníček. A hoci od natáčania uplynulo celých 49 rokov, aj po takej dlhej dobe sa počin teší obrovskej obľube divákov. A pre herca to znamená každoročný prísun zaujímavých kšeftov... Najmä v Nemecku je doslova na roztrhanie!

Hoci v rodnom Česku podľa vlastných slov ukončil kariéru, v susednom Nemecku je tomu inak! Pavel Trávniček, ktorý v rozprávke Tři oříšky pro Popelku stvárnil krásneho princa, sa každoročne v období Vianoc teší obrovskému záujmu. Kšefty sa mu len tak valia a aj po 49 rokoch od natáčania zarába vďaka Popelke slušný balík peňazí. 

Zlatá baňa princa Pavla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Filmové studio Barrandov / DEFA)

„Nemci s prichádzajúcimi Vianocami doslova šalejú po Popelke. Organizujú desiatky rôznych akcií, chcú odo mňa, aby som im rozprávať historky z natáčania a najviac žiadané sú, samozrjeme, podpisové akcie,“ opísal denníku Aha! sám Trávniček. Nedávno prijal napríklad pozvanie na vianočnú šou v nemeckom Lengenfelde, kde sa hodiny podpisoval fanúšikom. 

„Tej práce v nemecky hovoriacich krajinách máme veľa. Budúci rok, keď to bude 50 rokov od natáčania Popelky, chystajú Nemci obrovské turné. Počas neho bude Pavel s ďalšími žijúcimi hercami vystupovať vo veľkých halách,“ prezradila Aha! Trávničkova manželka Monika. 

Viac o téme: Tři oříšky pro PopelkuPavel Trávniček
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu