Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SMUTNÝ OSUD hviezdy (72) Života na zámku: Roky bez chlapa, útechu hľadá vo Facebooku a… Bola ZÁVISLÁ od veštenia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Česká televize)

PRAHA - Predstaviteľka profesorky Královej zo seriálu Život na zámku, Kateřina Macháčková (72), nemá práve veselý život. V relácii 7 Pádů Honzy Dědka prezradila, že už rokyžije bez partnera. Toho jej nahrádzajú sociálne siete, na ktorých je závislá... A nezdraví vzťah mala aj k vešteniu!

Kateřinu Macháčkovú väčšina divákov eviduje najmä ako profesorku Královú zo seriálu Život na zámku. Vtedy boli pre ňu typické dioptrické okuliare, zopnuté vlasy, elegantné kostýmy a prísny výraz. Od natáčania uplynulo už 27 rokov, no spomínaná úloha bola taká výrazná, že pre herečku bola skôr prekliatim - odvtedy nedostala žiadnu väčšiu ponuku. 

Po Živote na zámku sa tak uchýlila k divadlu a začala vyučovať na konzervatóriu. Dnes sa blondínka objavila v relácii 7 Pádů Honzy Dědka na českej TV Prima a čo-to prezradila o svojom živote. A ten evidentne nie je veľmi veselý. Kateřina totiž priznala, že je osamelá. Už roky žije bez partnera. Za muža si však našla náhradu... Facebook. 

SMUTNÝ OSUD hviezdy (72)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká televize)

„Viete čo, ja žijem sama a Facebook je môj priateľ. Niekedy veľmi častý, dávala som si preto aj abstinenčné pauzy. Môj život síce nie je úplne veselý, ale odohráva sa v groteskovitých situáciách. Mám potrebu priateľov pobaviť, čo sa mi občas podarí,“ vysvetlila herečka, ktorá pravidelne zverejňuje vtipné statusy na spomínanej sociálnej sieti. 

Rovnako závislá však Macháčková bola aj na ďalšej aktivite - na veštení. „Istý čas som celkom prepadla kartárkam. Dosť. Závisláčka. Bol to s niektorými zvláštny vzťah. Jedna mi napríklad volala, či večer nepríjdem. Nemala som to v pláne, bolo mi dobre, bola som v pohode, mala som pekný deň, ale ona mi povedala, že si myslí, že ju budem potrebovať. Potom som pol roka mala život niekde, nechcem povedať kde,“ prekvapila otvorenosťou.

SMUTNÝ OSUD hviezdy (72)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Prima)

Viac o téme: Kateřina MacháčkováŽivot na zámku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu