Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárna Saxana zostarla do krásy: Vyzerá fantasticky a... Toto je jej dcéra!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/tres tredko)

PRAHA - Znie to priam neuveriteľne, ale Petra Černocká, ktorú si mnohí spájajú s postavou čarodejnice Saxany z obľúbeného filmu Dívka na koštěti, oslávila pred pár dňami 73. narodeniny. Pri pohľade na ňu by jej skutočný vek tipoval asi málokto. Herectvu sa teraz venuje pomenej, avšak fanúšikovia si môžu naplno vychutnávať jej spevácky talent. Hudbe sa venuje aj jej dcéra Bára, ktorá sa jej ozaj vydarila.

Petra Černocká a jej dcéra Bára Vaculíková dnes majú veľký deň. Čaká ich totiž spoločný koncert, ktorý sa rozhodli usporiadať nielen pri príležitosti blížiacich sa Vianoc, ale mala by to byť aj taká ich spoločná oslava narodenín. „Prevedieme vás večerom plným hudby, ktorý bude reflektovať 50 rokov mojej hudobnej kariéry, ktorá je už navždy spojená s filmovou Saxanou, ale tiež repertoárom mojej dcéry Divé Baary s jej kapelou,” uviedla v pozvánke umelkyňa.

Petra už síce má tri roky po sedemdesiatke a je tiež pyšnou babičkou 11-ročnej vnučky, avšak vzhľadom a šarmom hravo tromfne aj mnohé mladšie ženy. Vždy, keď sa ukáže v spoločnosti, je dokonale upravená a samozrejmosťou sú aj mladistvé outfity. 

Viacerí sa zhodujú, že jej dcéra Bára je jej mladšou kópiou. Petra ju má s prvým manželom Janom Vaculíkom, ktorý bol policajným šéfom. Svojho aktuálneho manžela - Jiřího si vzala v roku 2004 po 13 rokoch randenia. 

Petra Černocká so svojou dcérou Bárou.
Zobraziť galériu (2)
Petra Černocká so svojou dcérou Bárou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu