Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický osud princeznej Jasnenky (54): Obrovské DLHY, RAKOVINA a myšlienky na SAMOVRAŽDU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FS Barrandov)

PRAHA - Do povedomia verejnosti sa dostala ako krásná princezná v rozprávke O princezně Jasněnce a létajícim ševci. V reálnom živote si však Michaela Kuklová (54) prešla skúškami, ktoré skôr pripomínajú horor. Najprv sa topila v obrovských dlhoch, kvôli ktorým si dokonca chcela siahnuť na život a nakoniec ju položila na kolená zákerná rakovina!

Michaela Kuklová sa 8 rokov po natáčaní rozprávky Zdeňka Trošku zamilovala do herca a producenta Jiřího Pomejeho. A to jej výrazne ovplyvnilo celý jej život. Známy Čech jej totiž hneď na začiatku vzťahu oznámil, že všetky svoje príjmy potrebuje investovať do svojej firmy. No a práve na spoločnom "podnikaní" napokon ich vzťah aj stroskotal. 

Po natočení filmu Andělská tvář (2002) si totiž Pomeje vyrobil dlhy vo výške desiatok miliónov českých korún. A tie prešli aj na Kuklovú. Jedného dňa dokonca do ich prenajatého bytu vrazili vymáhači a zabavili im všetko, čo sa len dalo - od vidličiek po sedačku. Naraz sa ocitli v holobyte a nezostalo im absolútne nič. 

„Kvôli 60-miliónovému dlhu, o ktorom som nemala tušenia, hrozila exekúcia rodného domu, kde žili moji rodičia a rodina,“ povedala českému Blesku herečka. Súdne ťahanice kvôli dlhu jej bývalého manžela trvali 10 rokov a dokonca vraj kvôli tomu niekoľkokrát rozmýšľala, že ukončí svoj život.

Tragický osud princeznej Jasnenky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČT)

A možno práve toto trápenie bolo jedným zo spúšťačov jej rakoviny pŕs. Zaujímavosťou je, že na mamografe jej vyšiel negatívny výsledok, ona sama však cítila, že nie je v poriadku a trvala na opätovnom vyšetrení. To ukázalo, že mala pravdu a začala sa okamžite liečiť.

V roku 2020 podstúpila chemoterapie, ožarovanie a nakoniec jej lekári odstránili oba prsníky. O rok na to jej prsia nahradili implantátmi. „Na onkológii som dostala poslednú injekciu do brucha. Sú to 2 roky, čo som si vypočula diagnózu. Tak ešte 3 roky liečby, ale už len lieky. Radosť,“ zhrnula začiatkom tohto roka.

Veríme, že Michaele sa jej zákernú chorobu podarí úspešne poraziť. Jej exmanžel Jiří Pomeje toľko šťastia, bohužiaľ, nemal. V roku 2019 podľahol rakovine hrtana, s ktorou bojoval od roku 2017. 

 

 

Viac o téme: Michaela KuklováO prinezně Jasnence a létajícim ševci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu