Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhle ÚMRTIE Marfuše (†79) z Mrázika: Smrť jej dýchala na chrbát už minulý rok...VÁŽNA NEHODA v divadle!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Gorky Film Studios/Profimedia)

MOSKVA - Dnes verejnosť obletela smutná správa o náhlom skone 79-ročnej Inny Čurikovovej, ktorú česká a slovenská verejnosť vnímala predovšetkým ako rozmaznanú Marfušu z kultovej rozprávky Mrázik. Smrť však uznávanej umelkyni dýchala na chrbát už minulý rok. Po hrozivej nehode skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti. Jej stav bol vážny!

Hoci česká s slovenská verejnosť vnímala Innu Čurikovovú iba ako Marfušu z Mrázika, v Rusku bola uznávanou umelkyňou. Pôsobila najmä na doskách, ktoré znamenajú svet. No a práve divadlo sa jej minulý rok takmer stalo osudným.

Náhle ÚMRTIE Marfuše (†79)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gorky Film Studios)

Počas predstavenia totiž spadla tak nešťastne, že skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti. Hospitalizovali ju vtedy s podozrením na zlomené rebrá. „Jej stav je vážny,“ prezradil hovorca nemocnice. Zlomeniny nakoniec lekári vylúčili, no jej telo bolo plné modrín. Zo zranení sa Inna napokon úplne vyliečila. 

Dnes však verejnosť zasiahla správa o herečkinom náhlom skone. Agentúra TASS uviedla, že o úmrtí 79-ročnej umelkyne informoval riaditeľ divadla Lenkom - Mark Varshaver. Podľa jeho slov zomrela Čurikovova v nemocnici. Česť jej pamiatke!

Náhle ÚMRTIE Marfuše (†79)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: MrázikInna Čurikovová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu