Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KRUTÝ OSUD slávnej herečky (†26): 16-krát ju BODLI a OBESILI… Vrahov prosila o milosť, bola v 8. mesiaci TEHOTENSTVA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM))

LOS ANGELES - Dnes by americká herečka Sharon Tate oslávila 80. narodeniny. Zomrela však vo svojich 26 rokoch naozaj krutým spôsobom. Stala sa obeťou kultu Charlesa Mansona, ktorý chcel rozpútať rasovú vojnu. Ako informuje web Kultura, blondínka vrahov prosila, aby ju nechali ešte chvíľu žiť, pretože jej zostávali 2 týždne do termínu pôrodu. Napriek tomu ju dobodali a obesili.

Modelka a herečka Sharon Tate mala úspešne rozbehnutú kariéru a čakala ju naozaj veľká budúcnosť. Zomrela však predčasne, vo veku 26 rokov. V tom čase bola vydatá za režiséra Romana Polanskeho a pod srdcom nosila ich prvé spoločné dieťa. Bola v 8. mesiaci tehotenstva... 

Jej manžel bol však často na cestách, a tak herečka trávila veľa času s priateľmi. Aj v osudný deň, 8. augusta 1969 jej doma robil spoločnosť Wojciech Frykowski, Abigail Folge a Jay Sebring. Krátko po polnoci však malo podľa poľského webu Kultura, zastaviť pri vile auto, z ktorého vystúpili štyria útočníci, patriaci ku kultu Charlesa Mansona. 

KRUTÝ OSUD slávnej herečky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AVCO Embassy Pictures)

Pred vstupom do domu prestrihli telefónne káble, aby znemožnili volanie o pomoc a potom vošli dnu. Vrahovia boli vybavení pištoľami, kliešťami, ale aj povrazmi a nožmi. Keď vykrádali dom, zavraždili všetkých Sharoniných priateľov... A potom vodca sekty Watson vydal pokyn, aby zabili aj poslednú žijúcu obeť - Sharon Tate. 

Tá mala vraj prosiť, aby ju zobrali so sebou a zabili až po tom, čo sa jej narodí syn - do pôrodu jej totiž zostávali už iba 2 týždne. Útočníci boli však natoľko chladnokrvní, že ju napriek tomu 16-krát bodli a obesili na stropnom tráme v dome. Na predných dverách ešte nechali nápis prasa, napísaný jej krvou. 

Manson vraj dúfal, že z vraždy Sharon a ďalších obetí budú obvinení Black Panthers a ďalšie černošské organizácie a rozpúta tak rasovú vojnu. Útočníci boli napokon usvedčení z deviatich vrážd a boli odsúdení na smrť. No ich tresty neskôr zmenili na doživotie. 

KRUTÝ OSUD slávnej herečky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AVCO Embassy Pictures)

Viac o téme: Sharon Tate
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu