Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veronika Žilková priznala VÁŽNU chorobu: Ďakuje doktorom, že jej ZACHRÁNILI život!

(Zdroj: Česká televize)

PRAHA - Česká herečka Veronika Žilková (61) si prechádza veľmi náročným životným obdobím. Po rozchode s manželom Martinom Stropnickým (66) a úmrtí mamy Olgy Žilkovej (†98), ju začiatkom roka potrápilo aj zdravie. Podľa jej vlastných slov bola vážne chorá a ďakuje lekárom, že jej zachránili život. O svojich problémoch prehovorila až teraz!

Snáď je to už posledné nešťastie, ktoré ju v blízkej dobe postretlo. Toto si zrejme hovorí aj Veronika Žilková. Po náročnom rozvode s veľvyslancom Martinom Stropnickým a úmrtí mamy Olgy, sa začiatkom roka herečka pasovala aj s vážnymi zdravotnými problémami. Prezradila to až teraz na sociálnej sieti Instagram. 

„Včera (v nedeľu) som dobrala všetky lieky, dnes (v pondelok) som bola na kontrole a môžem konečne začať cvičiť,“ prekvapila svojimi slovami Veronika. „Ja som bola dosť vážne chorá a som rada, že sa mi to podarilo utajiť. Bola som týždeň v nemocnici. Veľmi ďakujem vojenskej nemocnici a mladému pánovi doktorovi, ktorí mi zachránil život. Prišlo to žo sekundy na sekundu,“ prezradila. 

“Tiež chcem poďakoval Kordulke. V čase, keď som bola týždeň v nemocnici, tak sa tu skvelo starala o šteniatka. K tomu priniesla nádherné vysvedčenie, takže som na ňu veľmi pyšná, že to všetko zvládla,“ dodala Žilková v živom vysielaní na sociálnej sieti Instagram, kde pravidelne cvičí spolu so svojimi sledovateľmi. 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu