Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SMRŤ herca (†86) zo slávneho seriálu: Slováci ho zbožňovali!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pixabay)

LOS ANGELES - O jeho smrti mesiac nehovorili! Herec Charles Kimbrough sa do sŕdc mnohých divákov vryl ako predstaviteľ charizmatického moderátora v obľúbenom seriáli Murphy Brownová. Volal sa Jim Dial a na Slovensku mu svoj hlas prepožičal Štefan Bučko. Počas uplynulého víkendu prišli zo zámoria smutné správy... A to, že herec 11. januára odišiel na večnosť.

Písal sa rok 1996 a Televízia Markíza vtedy ešte v čase 19:30 vysielala na svojich obrazovkách seriály. Koncom roka to bol sitkom s názvom Murphy Brownová. Jeho dej sa odohrával v úspešnej televízii, kde investigatívna novinárka a moderátorka Murphy Brownová sa spolu so svojími kolegami  predierali životom a karérou s poriadnou dávkou humoru a irónie. 

SMRŤ herca (†86) zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. Television)

Neodmysliteľnou súčasťou partie bol charizmatický moderátor Jim Dial. Toho stvárnil herec Charles Kimbrough, ktorý bol dokonca za svoj výkon nominovaný na prestížnu ceny Emmy. 

Ako v týchto dňoch informoval The New York Times, úspešný herec začiatkom roka odišiel na večnosť. Správy o jeho úmrtí potvrdil jeho syn. Ďalšie detaily a rovnako tak aj príčina úmrtia nie sú známe. 

Charles Kimbrough
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Charles KimbroughMurphy Brownová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu