Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok pre divákov Jojky: Na obraz mieri najväčší EXOT slovenského šoubiznisu!

(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Televízia Joj a tvorcovia relácie Bez servítky si pre svojich divákov pripravili ozajstnú lahôdky. V obľúbenej kulinárskej súťaži sa totiž tento týždeň predstaví jedna z najkontroverznejších postáv nášho šoubiznisu. A to Erik Hilár Lakatošovie!

Táto správa rozpútala na sociálnych sieťach búrlivé diskusie. Televízia Joj na sociálnych sieťach zverejnila upútavku na reláciu Bez servítky. „Týždeň plný rôznorodosti a zábavy, ktorého súčasťou bude aj Erik Hilár Lakatošovie,” znie popis k videu. 

A mnohí diváci už pri sledovaní upútavky správne pochopili, že počas najbližšieho týždňa nebude núdza o vypäté či bizarné situácie. „Keď vidím Lakatoša, tak mi navrie žila na čele. Niet väčšieho exota, ako je on!” znie jedna z vybraných reakcií. „Tak toto bude husté!” pridal svoju reakciu ďalší z divávkov. 

Mnohí sa zhodili v tom, že si tohto týždňovú Bez servítku určite nedajú ujsť. Či sa Erikovi podarí tromfnúť jeho telvízne vystúpenia z minulosti, uvidíme... Viacerí majú určite v pamäti jeho prevedenie skladby Iná žena, či hysterický plač, keď vyhral v šou VyVolení. 

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na Jojke. 

Viac o téme: Erik Hilár Lakatošovie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu