Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Účastníčka SURVIVOR mieri na OPERÁCIU: NALOŽILA tamojším lekárom... TOTO naozaj?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Trénerka Soňa Sedláčková sa síce v šou Survivor nezdržala dlho, no na svoju účasť tak ľahko nezabudne. A to najmä preto, že počas šou prežila svoje vôbec prvé veľké zranenie. A to ešte netušila, ako to dopadne...

Soňa mala niekoľko dní problémy s kolenom. Kvôli bolesti a zraneniu sa nemohla zúčastniť na niekoľkých súbojoch a nevedela sa dočkať momentu, kedy sa jej uľaví a lekár jej dovolí opäť nastúpiť, aby konečne mohla podporiť svoj tým. 

To, čo  prežívala, opísala na svojom Instagrame po prílete domov. „Mrzí ma, že prišlo zranenie kolena a nepodarilo sa poriadne hrať súťaže. Neviete si ani len predstaviť tie nervy, to pozerať z diaľky. Kričala som, fandila a neustále ma trhalo. V mysli som kričala "pustite ma tam, toto musím dať"," vyjadrila sa Soňa v príspevku na Instagrame.

Účastníčka SURVIVOR mieri na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Je to moje prvé zranenie v živote, avšak môžem vám povedať, že mám zmiešané pocity. Prvýkrát v živote pociťujem neistotu, nakoľko sa moje koleno chová tak, ako ho nepoznám," vysvetľovala nedávno Soňa. No a dnes je už zrejmé, že jej obavy sa, bohužiaľ, naplnili. 

Účastníčku Survivor totižto čaká operácia. „STOPKA - OPERÁCIA. Dnes som dostala nález od ortopéda v súkromnej klinike na Slovensku "meniskus a krížový väz". Cca 22-25dní je od môjho zranenia a až dnes som dostala informáciu v akom stave je moje koleno," napísala na svoj Instagram. 

Tam naložila aj medikom, ktorí sa o ňu starali počas hry. Jej nohu vraj mal skontrolovať ortopéd, no nič také sa nestalo. „V Dominikánskej ortopéd moju nohu nevidel, nepýtal sa na prejavy, nohu nechytil. Spravili mi magnetickú a odpoveď všeobecného doktora "noha je v poriadku, je tam iba opuch a potrebuješ kľud." Rozhorčila sa Soňa, ktorú teraz čakajú ďalšie vyšetrenia a zároveň svojich fanúšikov požiadala, aby s ňou zdieľali svoje skúsenosti, ak niekedy mali problémy s meniskusom a krížovým väzom. 

Účastníčka SURVIVOR mieri na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Soňa Sedláčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu