Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šéfkuchárovi z Na nože ODLETEL DEKEL: Čašníčka ho obvinila z KLAMSTVA a potom... Fuuu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

LUDANICE - Už zajtra večer si diváci môžu vychutnať tretiu epizódu šou Na nože, ktorá sa na obrazovkách Markízy okamžite uchytila. Dôvodom úspechu je určite aj špičkový šéfkuchár Martin Novák, ktorý nie je len odborník na slovo vzatý, no divákov zaujala aj jeho charizma a temperament. Servítku pred ústa si rozhodne nedáva, a tak sa niet čo čudovať, že vie vyvolať obrovský rozruch. A teraz sa do neho otvorene obuje jedna z čašníčok!

V reštaurácii Zlatý mlyn to Martin nebude mať vôbec jednoduché. Okrem toho, že v podniku mu opäť nechutilo a majiteľovi Romanovi vyčítal používanie polotovarov, problémom bola aj otrasná hygiena kuchyni, skladoch, ale aj v priestoroch na stolovanie. Šéfkuchár preto zvolal všetok personál a pred majiteľom im poriadne naložil. 

Šéfkuchárovi z Na nože
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Nehnevajte sa na mňa, ale podnik, ktorý je takto nastavený, to je hrozné. Mirka, keď som prišiel na ten zamastený stôl... To je úplne jedno, že od čoho. Mne, ako klientovi, je to úplne jedno. Vyzeralo to hrozne. Soľnička je prečo hrdzavá? To sú všetko, výhovorky, čalamády," prihováral sa čašníčke a vyrátaval ďalšie chyby.

Jeho ďalšie ostré slová čašníčku poriadne rozčúlili. „Sem keby som zobral hygienu, tak vás zavrú. Mne je teraz úplne jedno, či sú tu kamery alebo nie sú. Pozrite sa na tú špinu... Na tie parapety," ukazoval okolo seba s vytočeným výrazom v tvári. A Mirke to v tom momente nedalo a otvorila si ústa. 

Šéfkuchárovi z Na nože
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tmavovlasá servírka si skrátka stála za tým, že parapety sú čisté. A svoj názor mu dala jasne najavo. „Parapety sú čisté. Toto je parapet. Krásny, čistunký. Každý jeden. Takže buď niekto nevie, čo je parapeta... Alebo klame," chrstla Martinovi a neskôr dodala, že z neho vôbec nemá dobrý pocit. 

Šéfkuchár zostal v jej slov v šoku, vyvalil na ňu oči a vzápätí sa zobral a odišiel von, aby to predýchal. „Neskutočne som vytočený. Lebo toto... Je nie, že reštaurácia... Ale výhovorkovo," hromžil pred podnikom. A ako to napokon dopadlo? Problémom nebol koniec, a to ani zďaleka. Viac uvidíte už zajtra v šou Na nože na Markíze! 

Šéfkuchárovi z Na nože
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu