Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V Bez servítky prežívala hotové PEKLO: Markizácka hviezdička sa totálne zosypala!

Nikoleta Fridrichová Zobraziť galériu (4)
Nikoleta Fridrichová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Doteraz sa z toho spamätáva! V jojkárskej relácii Bez servítky aktuálne bojuje o výhru 1000 eur aj niekdajšia markizácka hviezdička Nikoleta Fridrichová (35), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v šou Farma. Na nakrúcanie však nemá práve najlepšie spomienky, čo dokazujú aj jej aktuálne vyjadrenia. Počas "bezservítkového" týždňa ju totiž prepadli panické ataky a pred kamerami sa dokonca psychicky zrútila.

Influencerka a bývalá farmárka Nikoleta Fridrichová pôsobí ako sebavedomá a silná žena, ktorou len tak nič nepoloží. S veľkým sebavedomím a obrovskou istotou išla aj do súťaže Bez servítky. Chystala sa totiž na víťazstvo a naozaj si verila, že so svojím menu vyhrá. Ako prezrádzajú už ukážky, Nikoleta bola hlučná a sama to ospravedlňovala tým, že je ona je jednoducho Balkánka a má to v krvi. 

Nikoleta Fridrichová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jej hostia však boli jej prehnaným temperamentom a zvláštnym chovaním chvíľkami poriadne šokovaní. „Jej správanie hodnotím ako katastrofálne,” poznamenala Zlatica.  „Tá arogancia, s ktorou to prezentuje, má asi vytáča najviac,” pridal sa Štefan. Práve on ju ale prišiel ratovať, keď sa počas prípravy dezertu zosypala. 

Nikoleta Fridrichová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nikoleta sa k svojmu účinkovaniu v relácii vyjadruje už aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Netají sa tým, že nakrúcanie pre ňu bolo náročné a chvíľkami to nezvládala. „Kámo, celý týždeň to boli také tlaky. Už dnes (vo štvrtkovej epizóde) je vidieť, že mi praskli nervy. Aj ten výraz - už nie som taká vysmiata a mám všetkého akurát tak dosť a všetko mi lezie na nervy,” poznamenala Fridrichová. „Mala som toho fakt dosť. V to ráno som mala tuším nejaké dva ataky cestou tam. Bolo mi zle, celá som sa triasla. Už ma asi nebavilo pretvarovať sa na kameru. Proste som to to pustila, čo som mala na srdiečku,” dodala. 

Ako napokon Nikoleta nakrúcanie zvládla a kto v šou Bez servítky vyhral 1 000 eur sa dozviete dnes o 17:50 na obrazovkách TV Joj.

Viac o téme: Bez servítkyNikoleta FridrichováNikola Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu