Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ODPORNÁ Eva z Mamy na prenájom: Záchvaty smiechu... VIDEO Túto scénu nedokázala nakrútiť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Mama na prenájom ma za sebou vyše 45 epizód a za ten čas si ho diváci absolútne zamilovali. Jednou z hlavných postáv je chladná riaditeľka Eva Ciranová, ktorú stvárňuje mladá herečka Kristína Kanátová (30). Tá hrá svoju rolu tak perfektne, že vedúcu nemocnice začali niektorí diváci doslova neznášať. Jej predstaviteľka však ani zďaleka nie je taká protivná...

Práve naopak. Na pľaci je usmievavá a svojich kolegov dokáže poriadne pobaviť. A ak by ste tomu náhodou neverili, presvedčia vás nepodarené zábery z nakrúcania. Markíza na Instagrame zverejnila video, vďaka ktorému majú diváci možnosť vidieť, ako sa natáčala scéna, kde Eva doktorovi Milankovi čistí žalúdok a zakazuje mu súlož na pracovisku. 

ODPORNÁ Eva z Mamy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tento moment televíznych divákov mimoriadne pobavil, no a rovnako ako oni sa podľa všetkého zabávali samotní herci. Dokonca ešte viac. Kristíne Kanátová totižto túto scénu musela točiť na niekoľkokrát, keďže sa nedokázala udržať a každý raz podľahla smiechu. Pozrite sa na video nižšie, no nie je perfektná?

Viac o téme: Kristína KanátováMama na prenájomEva Ciranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu