Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

BRUTÁLNE NERVY markizáckeho šéfkuchára: Idem do RI*I... Z reštaurácie VYHODIL aj zákazníkov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

LUČENEC - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká ďalšie epizóda relácie Na nože. A bude to také drsné, ako ešte nikdy predtým. Martina Nováka, ktorý ma v gastronómii vyše 30-ročnú prax, dokázali v reštaurácii Novohrad vytočiť tak, že nadával ako dlaždič a z prevádzky vyhodil ešte aj prítomných zákazníkov!

Martin sa tentokrát vydal do Lučenca, kde manželia Martina a Ján prevádzkujú reštauráciu Novohrad. To, že šéfkuchárovi veľmi nechutilo, už nie je nič výnimočné. Najväčším problémom však tentokrát bola hygiena, ktorá bola po všetkých smeroch tak otrasná, že Novák len ťažko predýchaval to, čo videl. 

BRUTÁLNE NERVY markizáckeho šéfkuchára:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Do vývrtky ho nedostali len smradľave handry či špina, ale aj plesnivé potraviny v sklade, mrazákoch a na toaletách. Novák v prevádzke našiel želu nasiaknutú krvou, no a keď si UV svetlom prezrel toalety, nezmohol sa na nič iné, len fujkanie.

Prístup majiteľa, ktorý mu ledva odpovedal, ho vytočil až tak, že sa zvrtol na päte, vyhlásil, že ide do ri*i, na prítomných nakričal, že takto môžu ľudí akurát tak otráviť a napokon kvôli hygiene vyrazil aj prítomných zákazníkov, ktorí práve jedlii. 

Viac uvidíte v našom videu a celú epizódu vrátane vyhadzovania hostí z reštaurácie už dnes večer na Markíze! 

Viac o téme: Na nože
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu