Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takého FRAJERA v jojkárskej Bez servítky ešte nemali: Čakali na neho poriadne dlho!

R�bert Tatai Zobraziť galériu (4)
R�bert Tatai (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už dnes večer na televíznych obrazovkách predvedie svoje kuchárske umenie jeden výnimočný kuchár. A to Róbert Tatai (30), ktorý sa môže pochváliť tým, že vyhral maďarskú verziu svetovo obľúbenej šou Masterchef. Podarí sa mi v jojkárskej šou Bez servítky svoj triumf zopakovať?!

Kuchárska súťaž Bez servítky, ktorú Televízia Joj vysiela každý pracovný deň o 17:50 sa medzi divákmi teší veľkej priazni. Čaro úspechu spočíva aj v tom, že o výhru neraz bojujú výstrední jedinci, ľudia so svojskou povahou, ale aj majstri kuchárskeho umenia. 

Nuž, a počas tohto týždňa mali diváci šancu zoznámiť sa s Róbertom Tataiom, ktorý sa môže pochváliť tým, že jeho kuchárske zručnosti už raz boli odmenené. A nielen tak hocikým. Sympatický kuchár totiž ako 24-ročný vyhral v maďarskej verzii relácie Masterchef.

Takého FRAJERA v jojkárskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Odmenou mu bola výhra v hodnote 33-tisíc eur, ktorú investoval do toho, že si v Komárne otvoril vlastnú reštauráciu. Ako sme sa dozvedeli, tvorcovia relácie Bez servítky ho do účasti v šou lákali už dávnejšie. Šikovný kuchár je však pracovne dosť vyťažený, a tak si na neho museli veru počkať. 

Či sa to oplatilo, uvidíme už dnes večer. Práve dnes totiž Robo nachystá svoje menu pre ostatných súperov. Tí sa netaja tým, že majú na Masterchefa vysoké nároky. „Dnes, čo od teba očakávam, ke precíznosť, kvalita a jedlo, ktoré pred nás položíš, bude samé spievať,” poznamenal jeden z nich. Či sa mu očakávania podarí naplniť, sa dozviete už dnes o 17:50 na Jojke. 

Takého FRAJERA v jojkárskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)
Viac o téme: Bez servítkyRóbert Tatai
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu