Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

INTÍMNE priznanie účastníka Survivor: Nestál mu PENIS... STRACH o sexuálny život!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Voyo)

PRAHA - Šou Survivor nie je med lízať. Na opustenom ostrove by za drsných podmienok mnohí z nás neprežili ani týždeň, nie ešte desiatky dní. Dostatočný prísun jedla, pohodlie, či teplá posteľ sú pre súťažiacich niečo, o čom sa im môže len snívať. A to ani zďaleka nie je všetko, s čím majú súťažiaci problém...

Prednedávnom z hry vypadol legendárny český futbalista. 45-ročný športovec sa už zopárkrát nechal počuť, že mu takpovediac "odišlo" telo. A aj to bolo vidno. Do Survivor nastupoval s pivným bruškom, po takmer 40-tich dňoch z neho zostala len kosť a koža. Nedostatok jedla, únava, nekvalitný spánok a stres sa ale neodrazili len na jeho váhe. 

Obľúbený Švanci v rozhovore pre český portál extra.cz otvorene priznal, že mal problémy s erekciou. Na ostrove vraj na sex nie je ani pomyslenie. A túžba po ňom sa v podstate rovná nule. Podľa slov Švancaru by to vlastne ani nebolo možné. Páni mali problém takpovediac aj sami so sebou. 

INTÍMNE priznanie účastníka Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

„Ja normálne hovorím, že niekedy dvadsiaty deň som mal taký problém, že som to normálne chcel ísť skúsiť na pláž skoro ráno, pretože som sa bál, že až sa vrátim domu, tak už nebudem môcť mať sexuálny život,“ priznal v rozhovore. 

„Proste ráno ti tam nestojí, čo je normálne bežná vec, že ​​ráno chlapom jednoducho stojí a majú na to chuť," dodal s tým, že rovnaký problém mali na ostrove aj ostatní muži. „Ja som niekedy dvadsiaty deň šiel za Pepou a hovorím mu, ty vole, mne nestojí a on mi povedal, nech som v kľude, že jemu tiež nie,“ vysvetlil futbalista. 

INTÍMNE priznanie účastníka Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Keď s Pepom celú vec predebatoval, uľavila mu aspoň myšlienka, že v tom nie je sám. „Pepa, ako to pozná z posilňovne, tak hovoril, že nám chýbajú cukry a tak ďalej," ozrejmil.  „Pre nás chlapcov to tam bolo nekomfortné a pre dievčatá totálne. Nie je kefka na zuby, nie je mydlo, nie je zrkadlo, neholíš sa, jednoducho všetko zlé,“ dodal k tejto téme Petr Švanca, ktorý si aktuálne už konečne užíva pohodlie domova a takisto aj rodinnú atmosféru so svojimi tromi deťmi a manželkou. 

INTÍMNE priznanie účastníka Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: SurvivorŠvanciPetr ŠvancaraPepa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu