Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizácke nevesty dostali VEDOMOSTNÝ TEST: Čistá TRAGÉDIA... To fakt skončili TIETO dve posledné?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už zajtra večer nás čaká nová epizóda šou Ruža pre nevestu. Ako to už býva, opäť nebude núdza o romantické chvíle, intrigy, či dramatické momenty, ale aj kopu zábavy. A najviac smiechu vo vás vyvolá vedomostný kvíz, ktorým televízia preverovala všeobecný rozhľad prítomných dám. Ale... Je toto na vlastne ešte na smiech či skôr k plaču?

Kým jedna z prítomných dám vyrazí na romantické rande s Tomášom Tarrom, tie ostatné budú musieť dokázať, že nie sú len krásne, ale čo-to majú aj v hlave. Nuž a... Niektorým to veľmi nevyjde a jediné, čo sa im podarí, je totálne sa znemožniť.

Dievčatá dostanú otázky týkajúce sa všeobecného prehľadu, pričom niektoré z nich ovládajú aj žiaci základnej školy. A tí by miestami rozhodne zabodovali viac, než niektoré zo sexi žien, ktoré bojujú o srdce fešáka Tomáša. Treba spomenúť aj to, že aby to tvorcovia prítomným kočkám trošku uľahčili, k jednotlivým otázkam im dali aj možnosti. 

Markizácke nevesty dostali VEDOMOSTNÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tak napríklad. Moderátor Krištof Králik sa ich sa ich pýtal, o čom je Archimedov zákon, kde v Európe sa nachádza fontána s cikajúcim chlapcom, či ktoré zviera nežije monogamne. Paradoxom je, že tejto otázke mnohéj dievčatá nerozumeli, keďže ani netušili, čo vôbec slovo "monogamne" vlastne znamená. 

„Viete, čo to je monogamia?" pýtal sa moderátor, pričom k uchu mu doľahol približne rovnaký počet odpovedí "nie" ako tých "áno". Jednou z totálnych čerešničiek bola otázka, pri ktorej by bežne rozhľadený človek nepotreboval ani možnosti na uľahčenie. A síce, koľkokrát za rok Zem obehne okolo slnka. 

Odpovede na túto banálnu otázku boli čistá tragédia. Z jedenástich dievčat odpovedalo až 5 nesprávne. To, že Zem okolo slnka v priebehu roka obehne raz, vedelo len 6 znich. No a rovnakým trapasom dopadli aj ďalšie kolá kvízu. Keď napokon Krištof Králik vyhodnotil (ne)úspešnosť súťažiacich žien, na samom chvoste spomedzi nich sa umiestnili dve, ktoré by ste tam zrejme vôbec nečakali.

Virgínia ľudí ohúrila krásou, s vedomosťami je na tom horšie...
Zobraziť galériu (5)
Virgínia ľudí ohúrila krásou, s vedomosťami je na tom horšie...  (Zdroj: TV Markíza)

Ide totižto práve o dve krásky, ktoré už z televízie poznáte. Bývalá superstariska a modelka Virgínia Buberníková sa umiestnila na predposlednom meiste, poslednú priečku obsadila Beáta Rusnáková z Farmy. Tá sa, mimochodom, ešte pred začiatkom súťaže nechala počuť, že je rada, že sa konečne môže odprezentovať ako vysokoškolsky vzdelaná osoba. 

Nuž, z tohto v škole zrejme radosť mať nebudú... Ako dopadli ostatné dievčatá a kto celý kvíz vyhral? To sa dozviete v najnovšej epizóde Ruža pre nevestu už zajtra večer! 

Markizácke nevesty dostali VEDOMOSTNÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu