Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

DOBRÁ SPRÁVA pre Nákupné maniačky: Jojka plánuje reláciu vyrábať OPÄŤ... Hlási aj ZMENY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Relácia Nákupné maniačky sa vysielala medzi rokmi 2013 a 2018. V roku 2021 Jojka oznámila jej veľkolepý návrat, no natočené epizódy napokon odvysielala až začiatkom roka 2023. Navyše ich bolo len zopár, a tak sa relácia po mesiaci z obrazoviek opäť vytratila. Fanúšikovia však nemusia byť sklamaní. Televízia totiž plánuje Nákupné maniačky vyrábať opäť... A hlási aj zmeny!

Keď v roku 2021 Jojka oznámila návrat relácie Nákupné maniačky, pôvodne ňou mienila nalákať divákov na novú videoplatformu Joj Play. Tam sa však objavila až rok po nakrúcaní v októbri 2022. A na obrazovky Jojky sa nové časti dostali až o 3 mesiace - v januári 2023. 

Na veľké prekvapenie divákov, však návrat Maniačok trval len krátke štyri týždne a potom z obrazoviek opäť zmizli. Dôvod? Televízia totiž v roku 2021 natočila len 4 partie dievčat. No premiérové časti sa zjavne osvedčili, a tak má Jojka pre divákov dobré správy.

DOBRÁ SPRÁVA pre Nákupné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ako informuje Mediaboom, televízia v týchto dňoch obnovila výzvu, cez ktorú hľadá nové účastníčky do legendárnej módnej šou. Láka ich na navýšený rozpočet - namiesto 300 eur sa po novom bude nakupovať za 400 eur... Aj na výhru 500 eur. 

Na Kolibe tak zjavne rátajú s definitívnym návratom projektu do svojho programu. Kedy by sa nové časti mohli opäť objaviť na obrazovkách, však nateraz nie je známe.

Viac o téme: Nákupné maniačkyTv Joj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu