Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka z Mamy na prenájom prežíva peklo: Ľudia jej PRAJÚ SMRŤ a aby ju NIEKTO ZABIL!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Znie to neuveriteľne, ale žiaľ, je to krutá realita. Na Slovensku sa ešte stále nájde dosť jedincov, ktorí si postavy zo seriálov spájajú s hercami a neštítia sa priam šialených nenávistných prejavov. Na vlastnej koži to v týchto dňoch pociťuje herečka Kristína Kanátová, ktorá v markizáckom seriáli Mama na prenájom stvárňuje nenávidenú riaditeľku Evu.

Seriál Mama na prenájom si našiel svojich divákov a mnohí vždy podvečer s napätím sadajú k obrazovkám, aby videli, ako sa bude láska medzi gynekológom Martinom a pobláznenou Naďou vyvíjať. Prvkom, ktorý ich romantický vzťah narúša, je Martinova kolegyňa a riaditeľka kliniky Eva. Tá chce fešáka len pre seba. 

Herečka z Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nekompromisnú Evu stvárňuje herečka Kristína Kanátová, ktorá sa tejto úlohy zhostila priam bravúrne. Žiaľ, prináša to so sebou aj isté negatíva. „Príde mi neuveriteľné, koľko ľudí je schopných súdiť ma na základe seriálovej úlohy. Prajú mi smrť, želajú si, aby ma niekto zabil, dokonca hlásajú, čo všetko zlé by mi oni sami urobili,” šokovala v uplynulých dňoch na svojom profile na sociálnej sieti Instagram mladá herečka. 

Kristína dodala, že necíti strach chodiť po uliciach či MHDčkou a žije tak, ako doteraz. Chcela sa ale zároveň poďakovať všetkým tým, čo ju obraňujú a podporujú. „Dojíma ma, keď vidím, koľko cudzích ľudí vynakladá energiu na to, aby ma hájili, bránili a odrážali útoky neprajníkov. Vidím vás a vážim si to,” uzavrela. 

Herečka z Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Kristína KanátováMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu