Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka nevesta sa VYZLIEKLA DO HOLA: Páni, držte sa… Wau, to je TELO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čo si budeme hovoriť, väčšina súťažiacich žien v šou Ruža pre nevestu sú skutočne dračice. Najmä diváci drsnejšieho pohlavia si už mohli vychutnať pohľad na dievčatá v sexi bikinách či kostýmoch á la brušné tanečnice. Lenže, jedna z nich aktuálne zhodila úplne všetko oblečenie!

To, že Marcela Dolniaková nie je žiadna hanblivka, je už zrejme jasné úplne každému. Temperamentá sexica si ide za svojím a o srdce Tomáša Tarra bojuje zo všetkých síl, pričom sa nehanbí používať aj tie najintímnejšie ženské zbrane. S televíznym ženichom si už užila poriadny jazýčkovy bozk, pri nakrúcaní scénky sa dokonca neštítila ani ochytať mu zadok. 

Markizácka nevesta sa VYZLIEKLA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Teraz ale vyrazila dych všetkým svojim sledovateľom na sociálnej sieti Instagram. Práve tam totiž zverejnila poriadne šteklivé fotografie, ktoré síce nepôsobia vulgárne či lacne, no zároveň na nich ukázala takmer všetko. Marcela zhodila oblečenie, a tak vznikli profesionálne fotky, pri ktorých sa nejednému mužovi zatají dych. 

Na jednej zo sérii spomínaných záberov má nahé prsia a vidno detail čiernych nohavičiek, na iných je zasa úplne nahá a jej najintímnejšie miesta zakrýva len čierna kožená bunda. Wau, to je teda sexi telo!  

Viac o téme: Marcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu