Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenským komikom v Bez servítky zamrzol úsmev na tvári: Diváci sa ale zabávali!

(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vydarená partička! V jojkárskej šou Bez servítky sa aktuálne zišli slovenskí stand-up komici, ktorí sa divákom starajú o poriadnu zábavu. Úsmevný bol napríklad moment, keď sa Nasi rozhodla učiť svojich kolegov iránske tance. Ten pohľad na nich stojí rozhodne za to.

Už dnes sa v úlohe hostiteľa predvedie obávaný porotcovský kat Jaro Slávik, ktorý svojim hosťom nachystá napríklad vlastnoručne urobenú ťahanú štrúdľu. Ako dobrí kuchári sa ale ukázali aj jeho kolegovia Samo Trnka, Michael Szatmáry, či Šoko Tabáček. Ten sa zo súťaže rozhodol odstúpiť. 


Prečítajte si tiež:

ZMENY v jojkárskej Bez servítky: Nečakaný KONIEC!


Jedinou ženou v zostave je komička Nasi, ktorá pochádza z Iránu. Tá hosťom naservírovala ich tradičné jedlo a ako program si pre nich pripravila tanec. Kým sa ona pred kamerami zvŕtala, na tvárach jej kamarátov nechýbali úsmevy. Zamrzli im ale v momente, keď im Nasi oznámila, že tancovať majú aj oni. 

 

 

A tak mali diváci možnosť vidieť trojicu mužov v pomerne nezvyčajnej a zábavnej polohe. To patrične ocenili, čo dokazujú komentáre zo sociálnych sietí. „Tak toto ozaj nemalo chybu! A keď chlapi pri tancovaní krútili zadkom, tak som sa ozaj nasmiala,” znejú vybrané z komentárov. 

Sledujte dnes reláciu Bez servítky o 17:50 na JOJke a uvidíte, komu sa napokon podarilo vyhrať. 

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu