Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza NÁHLE stiahla Ružu z obrazoviek: FINÁLE sa odsúva... TOTO je dôvod!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza sa v piatok večer dozvedeli mená troch dievčat, ktoré si ženích Tomáš Tarr vybral do semifinále projektu Ruža pre nevestu. Jedna z nich sa stane jeho vyvolenou. Fanúšikov však určite prekvapilo, že svoj obľúbený projekt tento týždeň v programe nenašli. Markíza ho totiž náhle stiahla z obrazoviek. Finále sa odsúva... Toto je dôvod!

Šou Ruža pre nevestu sa blíži do veľkého finále. Z pôvodnej zostavy osemnástich dievčat zostali už iba 3, ku ktorým má Tomáš Tarr najbližšie. Jednu z nich v poslednej epizóde vybrala jeho mama Ingrid a ďalšie dve si volil samotný ženích. V hre zostali už iba Petrana, Tereza a Mirka. A ktorá z nich sa stane tou vyvolenou, sa diváci mali dozvedieť už tento týždeň. 

Pri pohľade do televízneho programu však fanúšikov čakalo nemilé prekvapenie. Ako informuje pluska.sk Markíza totiž šou z obrazoviek náhle stiahla. Namiesto nej v piatok večer odvysiela film Diabol nosí Pradu. Dôvodom sú aktuálne prebiehajúce Majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré by projektu kradli sledovanosť. Práve v piatok 19. mája hrá totiž Slovensko proti Kazachstanu. 

Veľké finále sa tak odsúva až na 26. mája. Sledovať ho môžete priamo na Markíze alebo online na streamovacej platforme Voyo. A vďaka UPC môžete teraz aj úšetriť. Super výhodné balíky služieb Internet + TV aj s aktiváciou zadarmo už od 15,80 € mesačne! 

Markíza NÁHLE stiahla Ružu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu