Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peter z Dunaja má doma MANŽELKU: TAKTO zvláda SEXI scény so Svarinskou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATILAVA - Marek Rozkoš patrí k najväčším hviezdam populárneho seriálu Dunaj, k vašim službám. Ako Peter Kučera bojuje o srdce pôvabnej predavačky Kláry, ktorá teraz pre svoju pochybnú minulosť skončila vo väzení. Nad ich vzťahom sa síce na obrazovkách tak trochu zmráka, v realite je ale Marek šťastne ženatým mužom. Ako jeho manželka prežíva, keď svojho milovaného vidí pri intímnostiach s inou ženou?

Z Mareka je od septembra 2017 šťastný ženáč. S manželkou Katarínou, ktorá sa tiež venuje herectvu, sa už dokonca radujú aj z dcérky a herec nedávno prezradil, že na ceste je už aj druhé bábätko. Televíziu Markíza v rozhovore zaujímalo, ako jeho krásna polovička vníma milostné scény s jeho kolegyňou Kristínou Svarinskou.

Marek v rozhovore pre web markiza.sk priznall, že táto otázke je pomerne častá. „Či už od môjho blízkeho okolia. Alebo sem-tam, keď sa mi podarí byť večer doma, keď to ide v telke a príde na takúto scénu, tak manželka sa ma pýta, samozrejme s odľahčením, že: Marinko, mám dopozerať? Mám to dopozerať? Hovorím, že...Kati, čo ti poviem..." opísal spoločné chvíle pred televíznou obrazovkou. 

No a čo na odvážnejšie scény s Kristínou hovorí on sám? „Točí sa mi to perfektne kvôli tomu, že Kristína je vynikajúci profesionál a obaja vieme, že je to v rámci našej práce. A obaja sa s tým nestretávame prvýkrát, čiže vieme to nejakým spôsobom odselektovať tak, aby sme sa obaja v tej danej situácii cítili komfortne," dodal sympatický herec. 

Peter z Dunaja má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)
Peter z Dunaja má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: PeterKristína SvarinskáDunaj k vašim službámMarek RozkošKlára
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu