Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smutné správy pre fanúšikov Mamy na prenájom: V tento deň odvysielajú poslednú časť!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Táto správa zarmúti mnohých fanúšikov! Mnohí Slováci si už pracovný deň bez toho, aby si podvečer sadli k seriálu Mama na prenájom nevedia predstaviť. Prvá séria počinu, ktorý sa úspechom doťahuje na Oteckov, sa už však blíži do svojho finále.

Televízia Markíza môže uplynulú jarnú vysielaciu sezónu hodnotiť ako veľmi úspešnú. Veď už len keď je reč o seriáloch, tak mimoriadny úspech zaznamenali všetky tri novinky, ktoré na obraz priniesli. 

Dramatický seriál Klamstvo, v ktorom stvárnili ústredné postavy Monika Horváthová a Tomáš Maštalír, sa dočkal svojho finále uplynulý pondelok. A keďže bola zápletka rozuzlená, o pokračovaní v tomto prípade nemožno hovoriť. 

Sľubne to však vyzerá v prípade dvoch ďalších seriálov. Dunaj, k vašim službám a Mama na prenájom sa tešia veľkej priazni, a tak je dosť pravdepodobné, že sa v ich nakrúcaní aj ďalej pokračuje. Blížiace sa leto je však predzvesťou toho, že si na obrazovkách dajú krátku prestávku. 

Ako informuje mediaboom.sk posledná časť prvej série Mamy na prenájom by mala byť odvysielaná v piatok 9. júna o 17:55. Seriál by počas obdobia prázdnin mali nahradiť Rodinné prípady. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu