Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Diváci Telerána sú pobúrení: Hanba! TOTO na obraz nepatrí

Lenka Šóošová a Lucia Hlaváčková dnes mali netradičných hostí.
Lenka Šóošová a Lucia Hlaváčková dnes mali netradičných hostí. (Zdroj: Facebook/ TV Markíza)

BRATISLAVA - Nedá sa vyhovieť každému... Svoje o tom vedia i tvorcovia rôznych televíznych relácií. Napríklad aj obľúbeného Telerána, bez ktorého si diváci Markízy už svoje rána ani nevedia predstaviť. Niektorým z nich však dnes pri raňajkách takmer zabehlo...

Lenka Šóošová a Lucia Hlaváčková totiž v štúdiu privítali dvojicu Oski a Svetozár, ktorá sa venuje hudbe i nahrávaniu rôznych videí a rozhovorov. Dvojica je medzi mladšími ročníkmi celkom obľúbená, avšak niektorým divákom ich spôsob prezentácie nebol vôbec sympatický. 

Za zmienku stojí napríklad to, že Svetozár spomínal na nakrúcanie, na ktoré len tak nezabudne. „Máme jeden nevydaný diel, kde ukazujem jednej známej onlyfans modelke moje prirodzenie a hodnotí mi ho. To je asi najbizarnejšia vec,” poznamenal s úsmevom na tvári.

Mnohým divákom však pri tejto zmienke do smiechu vôbec nebolo. „Milá Markíza, toto bolo cez čiaru. Toto na obraz nepatrí, celé Teleráno je už o ničom. Vďaka týmto hosťom mám skazenú náladu na celý deň,” znejú vybrané z diváckych reakcií. „A teraz nech si to pozrie dramaturg Telerána, že komu dal priestor na prezentáciu. A opýtajte sa moderátoriek, aký mal z rozhovoru pocit. Videl som, že sa necítili komfortne,” reagoval istý divák. 

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu