Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Diváci Markízy ZÚRIA: Čakali na premiéru Druhej šance, ale... Oklamali ste nás!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Keď televízia Markíza zverejnila informáciu, že seriál Druhá šanca sa dočká ďalšej série, fanúšikovia sa mimoriadne potešili. Mnohí z nich teda začiatkom týždňa zasadli k televíznym obrazovkách a tešili sa na pokračovanie svojho obľúbeného seriálu. Radosť ich však veľmi rýchlo prešla. Niektorí si totiž mysleli, že keďže sa seriál vrátil do večerného vysielacieho času, dočkajú sa nových epizód. Lenže... Nič také sa nestalo.

Hoci sa podľa promovania Druhej šance mohlo zdať, že nás čakajú nové epizódy, nestalo sa tak. Televízia totiž na obrazovky nepriniesla pokračovanie, ale reprízu starých častí. Príprava scenárov je vraj zdĺhavá a keďže sa tvorcovia držia pôvodnej talianskej verzie, ktorá ešte vo vysielaní nie je, Markíza musí počkať.

Podľa portálu mediaboom.sk by sa nová Druhá šanca mala na obrazovky dostať až počas budúceho roka. To, že fanúšikovia dobre neporozumeli informácii, že Markíza na obrazovky vracia reprízu, sa odrazilo aj na ich nahnevaných reakciách. Zdá sa im, že promo na návrat seriálu bolo mimoriadne zavádzajúce. 

Diváci Markízy ZÚRIA: Čakali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Oj**ali nás. Taká je pravda. Išla som si to pustiť na Voyo a nové časti nikde, pozerám, že však v reklame beží, že už teraz na Voyo! A potom som zistila, že to zas odznovu ide... Typický ťah televízie, každý sa tešil na novú časť, a nič," napísala naštvaná pani Miriam. 

„Presne, tiež som si myslela, že pôjdu nové časti," vyjadrila sa ďalšia diváčka, no a podobne ladených nahnevaných komentárov je v diskusiách k seriálu pomerne dosť. Našli sa však aj takí, ktorí zachytili informácie o tom, že pôvodná verzia ešte hotová nie je a sú si vedomí toho, že v lete sa nové série seriálov premiérovať nezvyknú.  Nuž teda... Divákom, žiaľ, nezostáva nič iné, ako si na Druhú šancu počkať do ďalšieho roka... 

Diváci Markízy ZÚRIA: Čakali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Druhá šanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu