Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Radikálny krok Markízy: ZRUŠILI pripravovanú šou... TOTO na obrazovkách neuvidíte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak niečo takéto tu už dlho nebolo! Televízia Markíza pravidelne spúšťa promo k pripravovaným reláciám, prostredníctvom upútaviek divákov lákajú k tomu, aby sa prihlásili na kasting do rôznych projektov. Jedna taká na obrazovkách bežala aj v posledných mesiacoch ale... Nič nebude!

Ak ste pravidelnými divákmi televízie Markíza, určite ste zaznamenali upútavku na projekt, prostredníctvom ktorého mohli záujemcovia speňažiť svoje starožitnosti.

„Máte doma zaujímavú starožitnosť, umelecké dielo, originálne šperky či zberateľskú kuriozitu? Alebo niečo, čo by mohlo mať veľkú hodnotu? Televízia Markíza vám prináša jedinečnú šancu speňažiť poklady, ktoré sa vám povaľujú v pivnici, garáži či na povale. Prihláste sa na kasting," hlásili v televízii počas reklamných prestávok. 

Radikálny krok Markízy: ZRUŠILI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A potom zrazu zostalo ticho. Mnohí si zrejme mysleli, že Markíza zohnala budúcich účastníkov a teraz sa už projekt pripravuje. Lenže že Portál pluska.sk prišiel s informáciou, že túto šou na svojich obrazovkách napokon neuvidíme.

,,Nie, táto šou nebude. Neprihlásilo sa dostatok vhodných adeptov," povedal pre spomínaný denník ich zdroj. Nuž nevadí. Diváci sa určite môžu tešiť na niekoľko ďalších vydarených projektov, ktoré ich zaujmú rovnako. 

Radikálny krok Markízy: ZRUŠILI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu