Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doteraz nezverejnené zábery Dana Heribana (†43): Takto sa lúčil s kolegami a fanúšikmi!

Dano Heriban sa takto lúčil s divákmi Zobraziť galériu (3)
Dano Heriban sa takto lúčil s divákmi (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pevné objatia a oči plné sĺz! Takto to vyzeralo na pľaci, keď sa dotočili posledné scény obľúbeného marizáckeho seriálu Horná Dolná, ktorý sa v obci Nová Lehota nakrúcal osem rokov. Televízia v nadväznosti na náhlu smrť Dana Heribana (†43) zverejnila doposiaľ nepublikované zábery, na ktorých sa predstaviteľ Ďura Brmbalíka lúčil s priateľmi i priaznivcami.

Na utorok 30. mája je naplánovaná posledná rozlúčka s talentovaným a obľúbeným hercom, muzikantom a spevákom Danom Heribanom. Ten náhle zomrel túto stredu ráno vo svojom dome vo Svätom Jure. 


Prečítajte si tiež: 

DETAILY poslednej rozlúčky s Danom Heribanom (†43): SND už komunikovalo s rodinou… Zapojí sa aj divadlo z Martina!


Pred rokom Heriban spoločne s kolegami točili posledné scény do seriálu Horná Dolná. Posledná klapka padla 26. mája. Ako informuje markizácky web, vyrobené epizódy neboli ešte odvysielané. V stredu ale na Danovu počesť zaradili do vysielania dve z častí. V jednej z nich sa Brmbalík lúčil so svojou milovanou Rapidečkou. 

Markiza.sk dnes zverejnila aj zábery, ako to na poslednej výrobe seriálu vyzeralo a ako sa členovia štábu vzájomne lúčili. Dano pri tej príležitosti nahral odkaz aj fanúšikom seriálu. „Milí diváci, práve sme donakrúcali Hornú Dolnú po 8 rokoch. A ja vám chcem za seba, aj za všetkých zúčastnených nás, ktorí sme to pre vás vyrábali, poďakovať za tie roky priazne, za podporu, ktorú sme cítili. Verím, že všetko to dobré, čo sme urobili, to čo vám životy obohatilo, tak navždy zostane, ako v nás, tak aj vo vás...” poznamenal.

Spomínané VIDEO nájdete TU!

Doteraz nezverejnené zábery Dana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Horná DolnáDano HeribanZomrel Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu