Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezda Let's Dance KONČÍ: V obľúbenej šou ju NAHRADÍ kolegyňa z Markízy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Obľúbená relácia verejnoprávnej RTVS S úsmevom po Slovensku sa čoskoro dočká svojho pokračovania. Na výlety po našej krajine sa však tentokrát nevydá pôvodná 5-členná zostava. Vo štvrtej sérii totiž došlo k výraznej zmene a... Herečku nahradí hviezda Markízy!

S úsmevom po Slovensku je cestovateľskou reláciou, ktorá divákom predstavuje najzaujímavejšie kúty našej krajiny. Prvýkrát sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS objavila v roku 2019 a okamžite si získala veľkú základňu fanúšikov. Doposiaľ boli odvysielané 3 série a v týchto chvíľach sa už vyrába aj štvrtá. 

Ako však informoval cas.sk v najnovších častiach príde k výraznej zmene. Kým doposiaľ sme na potulkách mali možnosť sledovať Dominiku Kavaschovú, Mariána Čekovského, Juraja Tabačka, Borisa Valábika a Janku Kovalčíkovú, v ďalšej sezóne víťazku Let's Dance nehradí iná hviezda Markízy - herečka a moderátorka Martina Zábranská.

Hviezda Let's Dance KONČÍ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

„Ponúkli mi účinkovať v relácii S úsmevom po Slovensku. Najprv som tomu nechcela veriť. Som z toho nadšená,“ prezradila Zábranská. „Prekvapilo ma, že práve Janka ďalej nebude súčasťou tejto skladačky. Mám informáciu, že bola pracovne vyťažená. Je to česť, že ju môžem nahradiť,“ pokračovala. 

Ona sama vraj S úsmevom po Slovensku sledovala a je fanúšikom. „Tento program som už predtým sledovala v telke. Som fanúšikom celej partie, s ktorou budem cestovať. každý z nich je moja krvná skupina. Janka mi dokonca prezradila, nakoľko je každý z nich súťaživý,“ dodala Maca. 

Hviezda Let's Dance KONČÍ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: S úsmevom po SlovenskuJanka KovalčíkováMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu