Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z markizáckej nevesty sa vykľula dračica: Erotika vo vírivke!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer diváci TV Markíza spoznajú meno krásky, ktorá si získala srdce ženícha Tomáša Tarra v šou Ruža pre nevestu. Do finále sa dostali Petrana a Mirka, ktoré v tomto boji neváhali využiť všetky zbrane. Druhá spomínaná stavila napríklad na svoje dokonalé krivky, ktorými ho zvádzala počas rande vo vírivke.

Charizmatický Tomáš Tarr, ktorý žije v Thajsku, si prostredníctvom televíznej zoznamky hľadal frajerku. Boj o jeho srdce bol chvíľkami poriadne drsný a účasť v tomto projekte zabezpečila vybraným Slovenkám popularitu.

Tú si televízne nevesty ozaj užívali. Vo väčšine prípadov sa tiež zhodujú na tom, že aj účasť v tomto projekte bola pre ne zaujímavou skúsenosťou. Nuž, a ako mohli aj diváci sledovať, vychutnávali si tiež Tomášovu spoločnosť a každú chvíľku s ním. 

Už v dnešnej finálovej epizóde sa dozvieme aj meno víťazky. Diváci budú tiež svedkami Tomášovho posledného rande s Petranou i Mirkou. S druhou spomínanou si užil aj poriadne vášnivé chvíle vo vírivke. Mirka je športovkyňa a jej krivky sú veru hodné obdivu. 

Z markizáckej nevesty sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Z markizáckej nevesty sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Tomáša sa však rozhodla očariť aj svojou zmyselnosťou a počas kúpeľa v bublinkách sa poriadne rozvášnila. Nechýbali horúce bozky a odvážne dotyky. „Mirka na začiatku pôsobila ako také dobré dievčatko milé, zlatá veterinárka a postupne sa mení na takú dračicu, čo mne vôbec nevadí,” zhodnotil televízny ženích. 

Z markizáckej nevesty sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Či sa Tomášovou vyvolenou stane nakoniec Mirka alebo ňou bude Petrana, sa dozviete už dnes večer o 20:30 na obrazovkách TV Markíza. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu