Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

RADIKÁLNA PREMENA Muffy z Farmy: Krátke RUŽOVÉ vlasy... To musíte vidieť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Vyzerá čoraz lepšie! Odkedy sa Muffy alias Martina Korkobcová vrátila z markizáckej Farmy do reálneho života, je vidno, že si dáva mimoriadne záležať na svojom vzhľade. Okrem toho, že bývalá farmárka výrazne schudla, zmenila sa aj jej vizáž. Najnovšie sa rozhodla pre experiment so svojimi vlasmi a... Wau, tak tomu sa povie zmena!

Keďže Muffy zašala byť po Farme oveľa aktívnejšia na sociálnych sieťach a svojim sledovateľom sa prihovára často aj prostredníctvom videí, snaží sa o to, aby bola vždy upravená. A je to poriadny rozdiel. Teda, minimálne oproti Farme, kde sa dievčatá viac ako skrášľovaniu museli venovať práci na statku.

RADIKÁLNA PREMENA Muffy z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aj preto si mnohí diváci zvykli na to, že temperamentná tmavovláska bola často nenalíčená a strapatá. Lenže v skutočnom živote si dokáže nájsť čas aj na starostlivosť o svoj zovňajšok, a veru, je to aj vidno. Najnovšie ale fanúšikov poriadne šokovala, keď na sociálnu sieť Instagram pridala príspevok s novým účesom. 

Muffy zverejnila záber, na ktorom pózuje s ružovými krátkymi vlasmi a na hlave má korunku. Nemusíte sa však obávať toho, že by táto zmena bola trvalá. Martina si vlasy neskrátila ani neprefarbila, skrátka si len vyskúšala extravagantnú parochňu a pri tejto príležitosti sa rovno aj zvečnila. 

„Vždy som chcela vedieť, aké to je s krátkymi vlasmi. Nepoznám ten pocit. Už od mojich siedmich rokov som mala vlasy po zadok," prezradila bývalá farmárka, ktorá dodala, že za dlhú hrivu vďačí svojmu ocinovi. Ten jej vraj ako dieťatu nedovolil, aby si vlasy ostrihala, no a táto chvíľková premena sa jej páči aj preto, že ružová je jej obľúbenou farbou. 

Viac o téme: FarmaMuffyMartina Korkobcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu