Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ženích z Markízy dorazil na Slovensko: Vítala ho MAMA… Ježiiiš, to čo na seba OBLIEKLA ?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Šou Ruža pre nevestu je už definitívne za nami, no a len pred pár dňami vyšlo najavo, že pre Tomáša a jeho vyvolenú to nedopadlo práve najlepšie. Nakrúcanie skončilo ešte minulý rok, krátko po odvysielanom finále Petrana s Tomášom priznali, že ich vzťah sa po piatich mesiacoch rozpadol. K ich rozchodu poskytli aj stručné vyjadrenia a Tomáš prisľúbil, že viac povie, keď sa z Thajska vráti na Slovensko. No a je to tu!

K rozchodu Tomáša a Petrany sa už v podstate stihol vyjadriť takmer každý - vrátane ostatných finalistiek šou Ruža pre nevestu. Niektoré otázky ale zostali nezodpovedané, o niečo viac svetla do celej situácie vniesla práve modrooká kráska, ktorá sa krátko po oznámení rozchodu ukázala na markizáckej premiére seriálu Vedma, kde ju vyspovedali prítomné médiá.

Ženích z Markízy dorazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tomáš však svojim sledovateľom prisľúbil, že na ich otázky odpovie aj on, a to prostredníctvom rozhovorov, ktoré ho čakajú v momente, kedy sa z Thajska vráti späť na Slovensko. No a už je tu! Televízny ženích domov doletel ešte včera a na letisku ho čakala jeho milovaná mamina Ingrid, ktorú si diváci Ruže absolútne zamilovali. 

Ženích z Markízy dorazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tomášova mama je mimoriadne sympatická, temperamentná a veselá žena a zároveň je aj nejväčšou fanúšičkou svojho jediného syna. To, že majú uvoľnený vzťah a je naozaj za každú srandu, dokázala aj tým, aké prekvapenie si pre Tomáša nachystala. 

Keď ju na letisku zbadal, nedokázal udržtť záchvat smiechu a dobre sa pobavíte aj vy! Pozrite sa, čo si na seba obliekla. Tá je ale zlatá... No mohla ho takto čakať na letisku?

Viac o téme: MamaTomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu